• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A mnie tam dzisiaj zimnooo;/

Viola hurrraaa posta nie wcielo hehe...a zjedz calkiem do dolu po lewej dwa okna masz tam polski??
Kurde u mnie to samo siostra im starsza tym glupsza,uparta,uwstecznie sie normalnie...jka sie bawia to doslownie max pol gdoziny potem juz musze rozdzielac po pokojach;/ ale coz,powiem ze bywalo gorzej wiec mam nadzieje ze teraz bedzie juz coraz lepiej.

M dzwonil,lamie go w kosciach,goraczka(yhymmm 37.5) takze mam trzecie dziecko chore,masakra,ratunku,musze sie ewakuowac!!!!!!!!

Olka wiadomo ze zawsze opinie podzielone,tak to juz jest...wybor musisz jednak podjac sama...i jaka teraz decyzja???
A po co masz lezec,toc juz mozesz rodzic...

Aga focie jakies plissss...widzialam dwie na fb ale chetnie poogladam jeszcze:)

reklama
no mogę mogę i nawet już chcę :-) może jak się po tych Osielskowych dziurach z mężem na działkę przejadę do szybciej pójdzie hihi
A zdania nie zmieniam jakoś nie lubię tak kręcić.
Kasiula Mąż chory - masakroooo :-) oni chyba wszyscy w trakcie choroby zachowują się tak samo co :-)

No ja słyszałam. Sąsiadkę ze starej chałupki tak przeciągnęli, ale to sporadyczne wypadki, oni raczej byli pewni, że da radę. Natomiast w Bizielu właśnie słyszałam o notorycznych przypadkach, nawet jak są wskazania do cc. Przykład mojej kumpeli(w bizielu). Fakt, koniec końców urodziła naturalnie i wszystko było ok, ale trzeba było dziewczynę męczyć ze skurczami co 5-7 minut 3 dni?! Bo rozwarcie nie szło?:crazy:

Przeciagnelam dzieciaki dobre 1,5h i teraz jedno i drugie juz chrapie,szok...

Taak moja kumpela pierwsze cesarka i z drugim na 100% miala byc cesarka i cooo,niespodzianka rodzila sn tez 3 dni,masakra(w Bizielu)

Fajerwerki wlasnie leca:) z mojego okna wydaje mi sie ze na lotnisku chyba.

Mucha ojojoj,wspoczucia;(

Viola - w kozielcu w zagrodzie edukacyjnej masz zajecia różne dla dzieci.
moze i bunt, nie wiem.... przyszedl w najmniej oczekiwanym momencie:/

kasiula nie moge foto-tematu znaleźć ... podaj linka to wkleje zdjecia:)

reklama
łączę się w bólu. Pocieszę cię że mój młody już lata jak nakręcony całkiem zdrów. Mnie w nocy chwycił taki ból brzucha ze myślałam że się pogotowiem skończy, ale dwie nospy forte i gorąca kąpiel załatwiły sprawę. Mam nadzieję że koniec tych atrakcji

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry