• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam z kawką!
Zimno i brzydko się zrobiło, jutro niby ciutek lepiej ale za to w sobote upał i niech tak będzie to w końcu grilika zrobimy bo wracać wieczorem do kościółka już nie będzie trzeba :-) NIe wiem kiedy ten tydzień zleciał, ja cały czas jestem jeszcze w lekkim stresie i wyjśc z niego nie mogę, hehhehhe....

Iza a na blogu fotki wstawisz?
Zapominam, że go mam :) Jak się klienci zgodzą to może wrzucę !

reklama
Jeszcze nieeee :-( Chyba się Niunia przyspawała do tego brzuszka hihi, idziemy dziś na wizytę bo dziś termin zobaczymy czy coś się zmieniło.
Ładny dzionek się zapowiada na koniec majówki :-) Przyjemności

Hejka
Nooo dzisiaj ładniej. My wybieramy się na działkę znowu w tej sytuacji. Iza nie widać:no: mam komunikat, że chwilowo niedostępne.

Olka to uparta dziewuszka! O której masz wizytę?

A ja próbuję znowu chyba ąty raz młodego do nocnika przekonać. No uparte i tępe to moje dziecko w tej kwestii. Mateusz szybko zaskoczył jeszcze przed 2-mi urodzinami a ten.... ech:dry: Od września do przedszkola a ten nie chce porzucić bagażu z tyłka.:no:

Jestem już po, nie widać żadnego postępu :-( Muszę trochę bardziej poszaleć bo jak się nic nie ruszy to za tydzień wywoływanie a tego raczej bym nie chciała, nie wiem ale wydaje mi się, że to się i tak cc zazwyczaj kończy, choć mogę się mylić. Śmiałam się dziś, że Niunia jak jej tatuś zawsze ma na wszystko czas :-)
Trzymajcie kciuki może się uda :-)
Krolcia mój chrześniak nie siadał na nocnik wcale, wszyscy się śmiali, że taki duży chłopak a w pieluchę "wali" a on ich wszystkich zaskoczył miał 2 latka z kawałkiem i zaczął wołać i siadać ale już na prawdziwy kibelek :-)

Witam i ja w ten piękny majowy dzień. Długi weekend upływa nam bardzo fajnie,dużo czasu spędzamy na świeżym powietrzu i już nawet synuś się opalił.
Olka w dzień terminu o tej porze nic nie zwiastowało u mnie że o 22 urodzi się mój synuś i to był pierwszy poród, także nie poddajwaj się do północy jeszcze dużo czasu. Teraz seks spacer i na porodówkę:tak:

Aga dokładnie tak jak mówisz "proszę leżeć ewentualnie siedzieć absolutnie nie spacerujemy"!!!!No nic czekamy :-)
Pogoda pozytywnie nastraja więc ok :-)

reklama
Iza nie widać:no: mam komunikat, że chwilowo niedostępne.

Wrzucę gdzieś je później specjalnie dla Ciebie :-) a tu jedno moje ulubione i mój "aniołek" w środku ;-)

iza7966m.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry