• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny macie jakieś plany na dzień dziecka?
My od kilku lat zaliczamy większość atrakcji w Myślęcinku, ale ceny wszystkiego tak poszybowały w górę, że ja się zaczynam zastanawiać, czy bardziej nie będzie się opłacało kupić po prostu jakąś zabawkę każdemu....

Głupi balon z helem będzie pewnie kosztował z 10-15 zł...:baffled: jakbyśmy się jednak na Myślęcinek zdecydowali... a gdzie wejściówki wszędzie...

reklama
Nieee,no nieee...gdzie Wy laski???

Karola dokladnie,ja od dwoch lat nie chodze do Mysla,jesli chodzi o dzien dziecka.Jak juz zahaczamy to przede wszystkim zoo a reszta w kolo hehe,wlasnie ostatnio mowilam do M ze trzeba odwiedzic zoo...tak to zawsze jakis drobiazg...a ze w tym roku to bedzie dlugi weekend to problem z glowy bo i tak bedziemy na dzialce,kupie cos-w sumie nie wiem co jeszcze;) i oby tylko pogoda w miare dopisala i jakies atrakcje sie zorganizuje...

Z rana jakas zdolowana bylam,nawet ciezko mi sie z babcia rozmawialo przez tel ( a gadamy codziennie wiec standard) ale dzisiaj jakos tak podupadlam...M pojechal i ta pogoda do poludnia masakra...po 11 do kumpeli pojechalam,posiedzialysmy na dzialeczce,slonko wyszlo i do wieczora nam zeszlo przy blekicie;)

Teraz spadam do wyrka...paaaaaa

Witam z kawką.;-)
Ciekawe jak dzisiaj będzie z pogodą. Mam nadzieję, ze młodego za lekko nie ubrałam, bo mnie to poranne słońce nieco zmyliło chyba.

Ech co tu robić. Chyba zaliczymy śniadanie i się przejedziemy do sklepu. Mama coś wspominała, że jej patelnia dogorywa :-D he he. Z bratem stwierdziliśmy, ze zrobimy zrzutkę na nową, jakąś z tefala w ramach prezentu na dzień matki. He he patelnia na dzień matki, trochę dziwnie:-D, ale skoro ma się jej przydać...

Hej!

Ja witam z herbatka:),z mlodym po sniadaniu,Wiki jeszcze spi,na 10.30 idzie takze niech se jeszcze pospi...no pogoda taka mylna,zgadza sie,teraz sie zachmurzylo a na popoludnie zapowiadaja deszcz;/.

Karola jak ma sie przydac to pewni czemu nie,kazdy prezent dobry nawet i patela;)

Olka melduj sie!!! Moze juz po,hmm ciekawa jestem...

Hej!

Ja dopiero przy sniadaniu.Zaprowadzilam Wi na 8,po drodze zakupy i teraz z mlodym zrobilismy sobie tosty i zjadamy:).
Pogoda super a ja popoludniu mam zebranie;/ znajac nasza pania to znwou bedzie 2h siedzenia,masakra wrrr.

Olka mam nadzieje ze juz razem jestescie:)...czekamy na znak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry