• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam
Ciepło strasznie!

Komary powiadacie? Ja jeszcze tu ani jednego nie widziałam. Jeszcze nikt z nas nie jest ugryziony tfu tfu. W tej sytuacji to ja się chyba zaopatrzę już w jakieś wtyczki do domu.:tak:

reklama
Witam z kawką :-)
Kasiula jeszcze na działce wypoczywa ?
Terrorystka nakarmiona i śpiocha :-)
Wiecie dziewczyny jak to jest z tymi wizytami położnych środowiskowych mam nadzieję, że ja nie muszę siedzieć i czekać na nią ?

a mowilas w szpitalu gdzie nalezysz??
mozesz przedzwonić do przychodni i zapytac czy polozna ma Cie na liście.
jesli nalezysz do przychodni na przyjaznej moge dac Ci komórkę bezpośrednio do p.Małgosi

O! I ja chyba sobie strzelę kawkę!:tak:

Co do położnych, to w szpitalu się pytali gdzie należę i odpowiednio już informowali co gdzie trzeba:tak:. Położna zjawiła się w pierwszej dobie po powrocie ze szpitala, więc tak czy tak w domu człowiek siedział z doopskiem:-D. Na kolejne spotkania to już żeśmy się wtedy umawiały konkretnie, no i oczywiście dostałam nr tel. w razie coś.

Hej hej!

Wrocilam! Weekend mi sie przedluzyl....bratowa dzisaj na nocke idzie wiec stwierdzilismy ze zostajemy do dzis;)...pogoda super,najedzona,napita i opalona,standard;P...dzisiaj wszyscy okrzykiem ze na obiad ziemniaki,jajko i mizeria hehe bo ile dni z rzedu mozna grilowac;/...

Komary Iza na dzialce masakra,najgorzej miedzy 19 a 21 potem robi sie juz cisza.Dzieciaki pogryzione mocno i M tez ja mam doslownie dwie kropki na plecach.
Pranie ogarniam,tylko 4 dni a tyle sie uzbieralo jakby z dobrego tygodnia,ehhh te moje brudasy.

M mial jechac w nocy w delegacje ale wczoraj dzwonili wieczorem ze nie jedzie i jak narazie siedzi do srody na urlopie.

Hej dziewczynki, ja ostatnio mega zalatana i jakoś takoś do komputera mi daleko.

Jutro idę do pana dr. Zobaczymy co mi powie, bo ostatnio mały był ułożony w poprzek. Zobaczymy jak będzie tym razem :). Wczoraj zaczęłam 34 tydzień. Ach, bliżej niż dalej. Denerwuję się :). Zastanawiam się właśnie jakie mogę mieć pytania u lekarza. Co mnie powinno interesować.

Kaaasiulka, jeśli chodzi o delegacje to nawet nic mi nie mów. Mąż wrócił z jednej przed weekendem majowym. Nie było go trzy tygodnie, był za granicą. W zeszły poniedziałek pojechał na kolejną. Wraca teraz w piątek. Chyba dostanę jakąś alergię na słowo "delegacja". :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry