• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam
Dzisiaj już chłodniej

Olka nie bardzo poradzę pediatrę, ale słyszałam, że u Gizińskich dobrzy lekarze są, to na leśnym. My tam chodzimy do pani doktor os chłopięcych siusiaczków:-p:tak: i jestem bardzo zadowolona.

Olka a podpytaj przy najbliższej okazji(pewnie szczepienie) mamy w poczekalni kogo polecają w Waszej przychodni.

Do grupy zamkniętej może zapraszać tylko osoba, która ją założyła, po prawej stronie jak się wejdzie na stronę grupy widać kto się nią opiekuje.:tak:

O masakra z tymi testami:szok:! Po co ten stres:no::wściekła/y:?! I co ten test w ogóle daje? Przecież normalnie dzieciak może być zdolny dostawać dobre oceny a na teście się zestresuje i zaliczy wpadkę i co wtedy? Rzutuje to jakoś na ogólną ocenę? Np końcową z jakiegoś przedmiotu?

Ja nie ma dostępu do tej grupy.

Madziarka dodaje do grupy:)

co do pediatry my kozystamy z uslug Słowika, wyleczyl mi Dawida w 2 tygiodnie "domowymi" sposobami, gdzie lekarka z przychodni wyslala nas ze skierowaniem do szpitala na antybiotykoterapie a na skierowaniu wypisala zapalenie, spojowek,gardla, oskrzeli i podejrzenie zapalenia pluc... a maly mial zainfekowana krtan i flegme zalegajacą TYLKO !!!
Adama tez domowo zawsze stawiam na nogi, ani mi nie choruje ani na oczy antybiotyku nie widzial :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry