• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam
Kolejny dzień duchoty. Nie wyrabiam w takim czymś. Wczoraj dopiero po 18 wyszliśmy z domu, a tak siedziałam i roztapiałam się od nic nie robienia!

Pojechaliśmy sobie do Myśla zobaczyć te plaże, fajne są. Prawie dwie godziny żeśmy się szlajali. Na koniec zaliczyliśmy świderkowe lody i do domu.

hello, a ja sie dzialkowac bede i jak pogoda sie nie zkrzaczy to bede siedziec do 15:P hehe
chyba ze bedzie mi sie nudzic hihi , ale juz mam gosci zaplanowanych wiec zle nie bedzie :)

wczoraj nadmuchalismy basen i nalalismy wode wiec dzisiaj kapielisko, do tego m mi kulek do drugiego basenu dokupil jest ich juz prawie 2000szt... najlepsze jak mi dziec je rozsypie ... zbieram godzine... :)

zycze udanych wypoczynkow ;)

Hej - a my weekend spędziliśmy w Margoninie - polecam, polecam i jeszcze raz polecam!
127___072.jpg

a jak kto ma ochotę na wspólną wycieczkę - to dajcie znać - mam w aucie 2 wolne miejsca i chętnie wybrałabym się tam póki pogoda dopisuje - to jest troszkę stąd - ok. 90km - ale naprawdę warto - mega zjeżdżalnie i narty wodne, a do tego fajna piaszczysta plaża :) - a jeśli znacie podobne miejsce w blizszej okolicy - to dajcie znać - my uwielbiamy takie klimaty:) Pozdrawiam:)

Załączniki

• 127___072.jpg
    127___072.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 77
a ja dzisiaj zjechalam z dzialki, jutro spotkanie kulinarne u kolezanki i wracam na dzialke:)
w poniedzialek robie spotkanie ala piknikowe na dzialeczce, moze macie ochote dołączyć ? będą mamy z klubu mam i z kangura:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry