Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zdrówka!!!
obudzilam sie po 4 i nie mogłam zasnac. Stwierdzilam wiec, ze jade do pracy na 5.30
Dzisiaj D zaprowadza Olka na 8.00 a moja mama odbiera go po zupce o 12.00 Stresa mam giganta tym bardziej, ze jak go odebralam w piatek i mówie do Olka: "jak super, że już chodzisz do przedszkol, tak bardzo chciałes i juz nie mogłes sie doczekac" to on do mnie :"mamuś ja się chyab pomyliłem..."
nie brzmialo to optymistycznie....
. Wszedł bez płaczu. Tłumaczyłam, ze ja sobie idę i później go odbiorę ale stwierdził, nie idź i poszedł do sali, więc chyba nie bardzo dotarło, ze tym razem mama na korytarzu nie będzie siedzieć i czekać....:-(
Dam zanć co i jak... trzymaj sie!
...
He he he.
! Dzielny mój chłopczyk.
. Mamy wizytę u chirurga dziecięcego u Gizińskich w związku z mam nadzieję już nie byłą stulejką Daniela. Smarowaliśmy się maścią i mam nadzieję, że jest ok.