kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Hej!
Rety zima idzie a gdzie ta jesien brrrr albo ja sie starzeje :/...taa hehe wiosna,wiosna gdzie jestes
??!!
Karola zdrowka dla mlodego! My w pod koniec wakacji walczylismy z uchem malego ale skonczylo sie na szczescie tylko na kroplach...Wika odpukac od 4 latc cisza wiec mam nadzieje ze mlodemu tez nieldugo miną te uszy...
Iza dla Was tez mega zdrowka! Super! Gratulacje dla Martyny
!!!!
Popoludniu kinder bal mamy,bedzie wesolo
Rety zima idzie a gdzie ta jesien brrrr albo ja sie starzeje :/...taa hehe wiosna,wiosna gdzie jestes
Karola zdrowka dla mlodego! My w pod koniec wakacji walczylismy z uchem malego ale skonczylo sie na szczescie tylko na kroplach...Wika odpukac od 4 latc cisza wiec mam nadzieje ze mlodemu tez nieldugo miną te uszy...
Iza dla Was tez mega zdrowka! Super! Gratulacje dla Martyny
Popoludniu kinder bal mamy,bedzie wesolo

, żeby z dzieciarnią pójść nazbierać do przedszkola i jakoś kompletnie nie mogę sobie przypomnieć, żeby tu coś było. A Wy kojarzycie? Czy w Myślu są? Na leśnym może gdzieś? Przy szkole na 11 listopada?...
. I tak wczoraj po orzechy do niej jechałam, to i kasztany się wzięło. Tylko tej samej czynności, że to dzieci zbierają zabrakło niestety.

Jestem pod wrażeniem. Ja drutów i szydełka nie dotykam to nie dla mnie
, zresztą mnie wełna kłuje więc nie noszę. A maszyna faktycznie trochę mnie odstresowuje.