• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej!

Co tu taaaaka cisza???

Karola jak maly??

Jak tam po dlugim weekendzie?? Dzisiaj w koncu poniedzialek :-p dluzylo sie strasznie jeszcze tas pogoda deszczowa bleee a dzisiaj sloneczko,pewnie nie na dlugi.

W czwartek do okulisty na wizyte idziemy i podaje mlodemu atropine do oczu,masakra slabo widzi po nich,zrecnica wielka ze nie ma prawie teczowki a jeszcze trzy dni musimu sie meczyc :-(.

reklama
Już chyba po słoneczku :-(
Ja śpiąca od kilku dni Weronia postanowiła chodzić spać o 18 i wstawać o 5 aaaaaaaaa zwariuję :-) To chyba po tej zmianie czasu! Aga dałaś radę z teściową :-) Ja nawet nie wiem o czym mówicie bo nie mam teściów :-(

Ola moj wstaje tez miedzy 5 a 6 wiec piateczka:-p...po zmianie czasu nie moze sie przestawic.
Ja mam tylko tesciowa,tescia nigdy nie poznalam...a szkoda bo wole facetow :-p i pewnie lepiej bym sie dogadywala z nim :laugh2: niz z nia chociaz ona niekonfliktowa i na obiady do mie nie wpada :-p mieszkamy 5min od siebie ;-)

Hejka
Mam dooooła.
Poszłam dziś do pracy i...podziękowali mi... Niby wiedziałam, że to przecież nie było na stałe ale podtekst i oczko dziewczyn jasno naświetliły mi sytuację:-(. Mam dzieci i w razie choroby biorę chorobowe...:-(:-(:-(
No cóż, szkoda, że nie liczył się fakt, że przychodziłam w soboty, choć nie musiałam.

Ech liiipa...

Daniel już zdrowy, dziś był w przedszkolu. Dla odmiany Mateusz z gorączką.

Olka!, a jak Wasza przeprowadzka? Mieliście w październiku się wprowadzać, o ile dobrze pamiętam?

Krolcia, nie dołuj się. Ja do pracy chodzę a marzę, żeby być kurą domową. Trzeba się w końcu umówić na jakąć kawę, to posmęcimy.

alez zmiany ale w sumie szybko sie odnalazlam :D

Olka - ja tescia tez nie mam (zmarł 23 lata temu) a tesciowa jest w polsce 3 raz a z P mieszkam juz ponad 8 lat wiec prawie jakby jej nie bylo.... za to jak juz jest to zdazy powkurzac ;)

krolcia - niestety matki sa zawsze dyskryminowane :/

ja dzisiaj mialam nalot tesciowki, jutro jade z nia na zakupy po galeriach :/ a w czwartek idziemy do opery ....

Hej!

Poranne slonko zyc sie chce ;-)...tesciowa mi zapowiedziala w weekend ze dla Mata kurtke kupi ale jej bezguscie wiec wolalam ja wyprzedzic i kupilam wczoraj ;-)dzwonie ze mam ze nie musi ciekawe czy mi kase da??!!

Oo Karola przykre :-(...zdowka dla Matiego!

Aga to korzystaj jak tesciowa tak rzadko :-p

reklama
Arabella jednak październik nie wypalił, ciągnie się to wszystko jak flaki z olejem wrr.. Panowie robią i robią i robią i końca nie widać haha, teraz jeszcze te wszystkie zakupy z Weronią to ciężko, wszystko załatwia mój mąż. Mam jednak nadzieję, że na Święta już będziemy w domku. Jestem ciekawa jak ja dam radę na tej "wsi", niby blisko wszędzie ale jednak to nie miasto.
Karola przykro... :-( ale kto się przejmuje matką, która musi zostać z chorym dzieckiem w domu :-(
Aga do nas rodzice wpadają tak raz w miesiącu tato na 5 minut, dłużej nie wytrzyma bo mu się nudzi, mama od kiedy pojawiła się Weronia czasem zostaje na noc i w ciągu dwóch dni tak jak bardzo ją kocham tak mnie zdąży wkurzyć ha. Wszystko chce mi poprawiać, oczywiście tylko po to by nam było łatwiej haha :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry