• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Olka!, wiem coś o opóźniającej się budowie... że nie wspomnę o terminowości naszego stolarza, który miał skończyć roboty w kwietniu 2012, a nadal czekamy na gościa! Wieś nie jest taka zła, bo naprawdę do miasta blisko. Tylko, że ja już nawet do sklepu samochodem jeżdżę:zawstydzona/y:

reklama
Witam. Jakoś nie mogę się przestawić na nowy wygląd:szok:
Krolcia szkoda że taki był powód nie przedłużenia roboty. To jest wku...ające, bo moim osobistym zdaniem nie ma lepszego pracownika nad matkę z małym dzieckiem. Sama wiem po sobie, zawsze mam robotę zrobioną do przodu w razie jakby dzieciaki zachorowały. Nie spóźniam się i jestem lepiej zorganizowana a ponadto nigdy nie odmówiłam wyjazdu służbowego, chociaż miałam takie prawo.
A teaz wróciłam po l4 i jak widzicie znowu nie mam czasu:no:

Arabella my też zapewne do sklepu będziemy samochodem jeździli, zresztą nie mamy tak blisko żeby sobie wyskoczyć (teraz mam pod blokiem spożywczaka) Ale nic damy radę :-) Może się kiedyś na zakupach spotkamy :-)
Najważniejsze Panowie działają, dziś właśnie jadę zobaczyć jaki jest stan mojego domku bo dawno mnie tam nie było, mam nadzieję, że nic dziwnego nie odstawili :-)

Hejka

Dla odmiany drugie dziecko z antybiotykiem siedzi:-(. W sumie w końcu! Bo gorączkuje pod 39 od niedzieli a w poniedziałek kazali nam czekać do środy:baffled:, bo nic nie widać skąd ta gorączka i może przejdzie.

Przyjęli nas po za kolejnością. Mam nadzieję, że antyb zadziała, bo meczy mi się starszak tą gorączką strasznie.

Mucha też uważam, że matka jest lepszym pracownikiem:tak:, bo oprócz tego o czym już napisałaś, to taka matka stara się, szanuje swoją pracę i dwoi i troi bo ta praca jest jej bardzo potrzebna, żeby polepszyć codzienność dzieci. Dla dzieci matka zrobi wiele, wiele poświęci a to, że raz na jakiś czas weźmie kilka dni wolnych... to cóż to takiego. Inni biorą chorobowe na siebie i to szefom nie przeszkadza:dry:

Ech dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tego marudzenia na pracowników:sorry::rolleyes2:, teeeż bym chętnie tak pomarudziła:tak::-D ale raczej nie stać nas będzie w najbliższej przyszłości, żeby sobie domeczek budować.:no:

Hej!

Karola tym razem zdrowka dla starszaka!
Swieta slowa dziewczyny piszecie :tak:...ja sie nie moge doczekac kiedy pojde gdzies do pracy a domek to se Karola wybudujemy,zobaczysz,ja tam wierze,tego sie trzymam i glowa do gory!!!
Mi by wystarczylo narazie chociaz odizolowac sie od ojca z ktorym mieszkam...a domek potem ;-) echhh...

A co Matiemu w ogole??

I sie w koncu rozpadalo :-p

Lekarka podejrzewa powolny rozwój anginy, bo gardło dopiero się czerwieni a gorączka 39 utrzymuje się już od niedzieli.

Byliśmy w poniedziałek, dziś powtórka i w końcu antyb, bo męczy się dzieciak niesamowicie.

Kasia w totka wygramy i sobie domeczek strzelimy a co!:-D

No ba!!! Pewnie ze se wybudujemy...nie wazne kiedy i gdzie,wazne ze wybudujemy ;-):tak:!!! Ja tam widze na podworku pieknego wilczurka,mialam kiedys,dostalam na przyjecie i tata mi wydal po 6 latach :-(...ale mnie wzielo...

Jak mi sie dzisiaj dzien dluzy,maskara,wczoraj to samo bylo...dobrze ze juz 21,czekam za M i do spania.
Jutro na 11 do okulisy i pol dnia z glowy...

Dobrej nocy zycze ;-)

Ostatnia edycja:
Witam
Pogoda normalnie tak dołująca. Bleeeeee

Kasia a ja będę mieć dwa owczarki:-p:-D matkę z córką, chyba najbezpieczniejsze połączenie w kwestii ustawiania się kto wyżej w hierarchii i ewentualnych walk.

Powodzenia u okulisty.

Mati znowu w nocy jak piekarnik. Ciekawe, czy po dzisiejszych kolejnych dwóch dawkach antyba gorączka przestanie tak jechać do góry...:-(

Hej!

Taa pogoda bleee ale ja jak narazie mam powera,zbieram sie na wizyte,jak wroce to bede pewnie bez mocy...

Karola dzieki :-)...biedny Mati :-(

Edit:co Wam powiem to powiem,po wizycie ogolnie zadnej wady pani nie stwierdzila,badanie dna oka nic nie wykazalo,oko zaklejac godzine dziennie,tak cwiczyc ale zapisla okulary oba szkla po +0,5 albo pomoga albo zaszkodza i wyzyta za pol roku...pewnie skonczy sie to zabiegiem ale narazie jest za maly i to by bylo na tyle ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tu patrzę czy Kasia coś napisała a świeci mi się wpis ciągle o 9. A tu edycja he he:-D.
Dobrze, że oczy ok. Ale tekst albo pomogą albo zaszkodzą....tak powiedziała lekarka?

U nas idzie ku lepszemu. Mateusz już dzisiaj większy apetyt i temp póki co trzyma sie na poziomie 37-37,2 więc jest nieźle. Przeciwgorączkowego już nie podaję. Nałykał się tego chłopak przez te kilka dni.

Swoja drogą straszna to wygoda jest, że on tabletkę może już połknąć a nie te słodkie syropy, które najczęściej powodowały wymioty od tej słodkości. A teraz mała tabletka, kilka łyków wody i po sprawie!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry