• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Co z ta pogoda!!!???

Karola nooo,tak dokladnie powiedziala...albo skoryguje to uciekajace oczko slabe albo zaszkodzi i calkiem ucieknie :/ bo to niby zadna wada wiec nie wiem po co te okulary...narazie zaklejam mu na godzine tylko normalnie bez okularow...

Dobrze ze Mat juz lepiej.

Dokladnie,ja antyby w tabl.biore juz od dawna nawet dla malego...latwo,szybko i po bolu a nie pawie na pol pokoju i zamartwianie ile doszlo.

Wika poszla do budy w sumie tylko dwie godziny,zmiane planu maja ale bede robic kanapki,akcja "sniadanie daje moc" wiec wziela prowiant i poszla dzialac hehe.
A co popoludniu to nie wiem aaa dentyste mam na 16sta..

reklama
Ja po dentyscie,jak narazie koniec,kontorla w maju ;-).
Dzien jakos zlecial,po dentyscie mile popoludnie z Sali :-) i tak oto weekend uwazam za rozpoczety ;-)

Gdzie Izka,Aga...??!!

Milego wieczoru!

jeeeeeeeeeeeeeeeeestem :)

ale nie mam czasu.... wczoraj dzien zadyma od rana dow wieczora, ale odstresowalam sie z lekka w operze ...

dadu mi goraczkowal dwa dni a dzisiaj wysypka, woec 3-dniowka po raz drugi za nami :/

jeszcze dzisiaj robilam torcik pieluszkowy bo jutro organizuje przyjaciolce babyshowera i tez zadyma w dodatku impra niespodzianka i to w swieciu, wiec latane od ranca :)

co do domu.... marzy mi sie i marzy ale najblizsze 8 lat to ni mam na co liczyc ;( potem zobaczymy ;)

Witam
Chłop w domu to i dojście do kompa słabe he he.:-D

Zaliczyliśmy dzisiaj deichamnna, w planach było kupno kozaczków dla chłopaków. Kupiliśmy tylko dla Mateusza, bo dla Daniela nie było rozmiarów. Może jutro jeszcze na szybko skoczymy do D na glinki, bo ponoć tam są.

Na wieczór sobie zapodaliśmy z mężem dobrego drinka.:tak:

Hej!

Karola wpadma na drinka ;-).Jak chlopaki??
Widze,ze my dialog prowadzimy :-p.

Ja wczoraj popoludnie i wieczor spedzilam u bratowej w bloku obok :tak:...moj M wrocil wczoraj o 16 i padl a poszedl do pracy dzien wczesniej,nie ma sie czym chwalic ale nie mam juz slow,robil 46h:no::wściekła/y: a dzisiaj jak wolne to pojechal do brata robic dalej remont i tyle o go widzieli:no:.

Mysle od paru dni nad prezentami dla dzieci,musze dla calej rodziny wymyslec bo potem mi g***o kupuja,a troche tego jest :-p...

Aaa jeszcze jedno,tesciowa kupila Matiemu buty w sumie 31 ale on takie naciagane 30 ma i nie wiem co robic czy jechac wymienic na mniejsze...w sumie skarpeta dojdzie czasami a jak nie zniszczy,pewnie nie to bedzie mial jeszcze na drugi rok hehe tylko wkurza mnie to bo widac ze ma taka wielka stope w tym bucie,zupelnie mu to nie pasuje.

Ide na kawe i zaleglosci ponadrabiac w pisaniu i czytaniu ;-)

Ostatnia edycja:
Witam
Widzę ze temat butów na tapecie. Moi mają na szczęście z zeszłego roku dobre więc ok. My byliśmy dzisiaj z M ogarną działkę przed zimą, bo jeszcze trochę do pograbienia i wyrwania/obcięcia nam zostało. Ale muszę przyznać że mamy wysprzątane na medal:-)
Zaraz idę piec rogale bo w końcu jutro św Marcina i rogale muszą być.A jutro pierwszy raz w życiu robię jagnięcinę, także trzymajcie kciuki

reklama
Hejka
Dziwnie jakoś, że dziś jeszcze wolne:tak:. Tylko szkoda, że pogoda pod psem.:baffled:

Mucha ależ narobiłaś smaka! Kciuki trzymam i pochwal się efektem jagnięciny!:tak:

Myśmy wczoraj podjechali na Glinki. Dostaliśmy kozaczki dla młodszego, także z butami już spokój. Jeszcze tylko dla Daniela muszę spodnie na śnieg kupić, ale to w przyszłym miesiącu w h&m kupię jak będą te z zeszłego roku. Fajne za chyba 30 zł tylko, na gumce w pasie.

Po południu do teściów na obiad a potem do znajomych. Z kumpelą podrinkowałyśmy he he. Jak człowiek nie pije to nie pije nic a jak się trafiło to dwa dni pod rząd :-DRozpusta normalnie!:laugh2:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry