MK - brawo - jesteś wózkowym ekspertem bez dwóch zdań ! Aż szkoda, że cię nie znałam, jak decydowałam się w ciąży na klamota! Ale teraz już też jestem trochę mądrzejsza i bogatasza o doświadczenia. Może przy kolejnym dziecku zakupimy jakiś super fajny wózek. Twój faworyt jest boski, aż żal, że moje dziecko niebawem wyrośnie nawet z parasolki, no ale jeszcze ten sezon zaliczymy. Właśnie zanim weszłam tu dziś na BB, przyznałam się mężowi, że smutno mi na myśl, że skończy się już nasz etap wózkowy, bo uwielbiam spacerować. Ale zażyczyłam sobie za to komfortowe siedzonko dla małego na rower - może i tu MK ( i nie tylko Ty ) masz jakieś typy i cechy na które mam zwracać uwagę, no nie biorę pod uwagę pasów, bo to oczywiste. Z góry dziękuję.
Dla Pariski całuski i najlepsze życzonka z okazji pół roczku - gapa jestem, zupełnie nie zwróciłam uwagi w piątek na suwaczek, a tu taka okrągła miesięcznica, przepraszam Melanie.
Acha i pochwalę się, bo bardzo się cieszę - moja przyjaciółka jest w ciąży - drugie podejście do in vitro - może nawet będą bliźniaki ???