• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mi z fotelikow na pozniej podoba sie Kiddy Life Plus

life_stuetz03_eng.gif
life_verstell_gr1.gif
life_verstell_gr2.gif

co prawda do najtanszych nie nalezy ale niby bezpieczny :) A to najwazniejsze szczegolnie ze my mocno mobilni jestesmy.

Natalya a czy plasterki podczas karmienia piersia mozna ?? Mi by sie takie cos podobalo. Bo Cerazette nalezy lykac prawie co do minuty bo inaczej babyniespodzinaka moze sie przytrafic

reklama
nataya - tak to był niemiecki fotelik, ten Romer :)
to ten sam

asioczek
fajny fotelik znalazłaś
dla mnie najważniejsze jest bezpieczeństwo i wygoda
a potem efekt wizualny

natalya gdzie te krzesła ??? ::) >:D

A widzicie ja jakieś dwa tygodnie temu kupiłam właśnie fotelik o jakim piszecie: Roemer King Ts Plus. Była promocja w agpolu więc wyhaczyłam go za 676 zł  ;D Zwróćcie tylko uwagę jak już kupować będziecie na tapicerkę, bo mają trzy różne materiały. Podobnież najlepsza jest bawełna. A my mamy granatowy w kociaki i od tej soboty zamontowany w autku wozi nasze cudo male. A stary poszedł na allegro i czeka na wysyłkę.

Pozdrowionka!

reklama
Byłam dziś na takim nadprogramowym usg u docenta zajmującego się wykrywaniem wad płodu. Mogę odetchnąć z ulgą bo wszystko z Julką w jak najlepszym porządku.
"Serce bez zarzutu, nerki w porządku" - chyba każda "brzuchata" kobieta chciałaby coś takiego usłyszeć przy badaniu swojego dzidziusia. Mała przybiera na wadze i choć jest niewielka (w końcu nie ma za kim być, skoro rodzice liliputy:) to jej rozmiary są w normie. Może doświadczy w przyszłości jako dorosła kobieta tego komfortu kupowania fajnych ciuszków w rozmiarze 36-38 ;)
Ułożenie główkowe, łożysko na tylnej ścianie. Aż mi się nie chce wierzyć, że prócz wagi wszystko takie "książkowe". Ale odpukać w niemalowane! Oby tak zostało! I żeby Julka nie fiknęła koziołka i nie wystawiła posladków do wyjścia ;))

Ale jeden problem to mam - ROZSTĘPY! Ratujcie i polećcie jakiś sprawdzony krem!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry