• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mel wszystkeigo najlepszego z okazji imieninek. Mam nadzieje, ze dostalas bardziej oryginalne prezenty niz ja. W ramach prezentu imieninowego dostalam 24 szklanek :) 12 od mojej mamy i 12 od tesciowej :). Nigdy nie czulismy potrzeby posiadania mega ilosci szklanek bo preferujemy kubki ale podczas nalotu gosci - 13 osob troche musielismy nakombinowac sie w czym kawe i herbate podac. tzn mamy taka ilosc kubkow i filizanek, ale wiekszosc po 2 gora 6 sztuk. Wiec na stole byl troche folklor. I moja mama zobowiazala sie ze w ramach prezentu nam szklanki zakupi a tesciowa chyba pomysl podlapala wiec teraz mozemy ludzi na herbate zapraszac :)

reklama
Hej dziewczyny!
Ja mam zato pytanko dotyczące mebli dla dzieci, ale tez niekoniecznie. Szukam komody, która chce wykorzystać równiez jako przwijak. Szukałam do tej pory w Bydzi, ale niczego fajnego nie znalazłam, same brzydactwa a do tego drogie!!! POMÓZCIE!!!!

Oj, z komodami to problem jest...faktycznie sa nieladne ale rozne gusty maja ludzie...Jednak moim zdaniem komoda z przewijakiem to rozwiazanie na krotka mete - komoda jest za waska i maluszek szybko z niej wyrosnie...Na dluzej starcza tradycyjny przewijak na lozeczko - nie pamietam jednak do jakiej wagi jest przydatny...my jednak wciaz z niego korzystamy. Jagoda ma 9500 kg. Komodki sa fajne w Ikei - duzy wybor i kazdy cos dla siebie znajdzie, niestety najblizej Poznan. A moze specjalny przewijak z poleczkami??? Ja takie cos mialam przy Agatce - przewijalam ja na tym do 2 roku. Ale mielismy wieksza lazienke...

Moja Agatka za 3 dni ;D
Juz prezencik do niej jedzie. W tym roku Quad ;) Mam nadzieje ze sie spodoba bo to niespodzianka

Ja juz dzis skladam zyczenia - 100 lat, bo pewnie mnie nie bedzie - bede obiegala gosci. A ktore to??

DZIEKI MKKAFE!
Ja potrzebuje i przwijak, i komode, bo brakuje mi już miejsca na ciuszki dla dzidzi, :) i tak jak piszesz, w Bydzi nic nie moge znależc fajnego! same brzydactwa! Tez myśle o IKEI, trzeba sie bedzie chyba do niej przejechac!

mk...moj synio urodzinki ma za osiem dni....i tez dostanie quada :laugh: :laugh: :laugh:
wogole sie tego niespodziewa
jest przedonany ze dostanie kolejne actionmany z akcesoriami
ale sie zdziwi
juz sie nie moge doczekac jego reakcji 8) 8) 8)
uwielbiam jak moje dzieciatko jest zaskoczone i zadowolone ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Pati widze szal na quady ;D
Moja juz dzis dostala...W sumie kurier przyszedl nie w pore...ale dobrze sie stalo bo zastanawialam sie czy nie bedzie trzeba go odeslac - czy ona nie jest do niego za duza...Ale jest ok i juz byla pierwsza jazda..

jeszcze w domu przed skreceniem

i po skreceniu

i przed blokiem

a moja Jagodka ma zalewajacy katarek i zapchane zatoki - to chyba widac po oczkach, w dodatku sa zaropiale :-[

ale nie przeszkadza jej to w cwiczeniu chwytania rownowagi ;D

Czesc Bydgoszczanki.
Chciałam się z Wami pożegnać, ponieważ w sobotę emigruję z Bydzi do Poznania i pomyślałam, że mimo iż nie byłam z Wami długo, to wypada sie pożegnać :) A żegnam się dziś, ponieważ od jutra nie będę miała netu (no chyba że zapomną mi odłaczyć). Na pewno będę Was podczytywać i pewnie sie czasem odezwę. Bydgoszcz to bardzo fajne miasto i jestem z nim zżyta. Dlatego pozdrawiam Was serdecznie i życzę wszystkiego dobrego :)
Mam nadzieje, że mnie jeszcze pamiętacie :)
Buziaczki :)

JJ i Arabella - milło było, nawet bardzo miło się z Wami spotkać na wspólne spacerki :) Z resztą nie miałam przyjemności w realu a szkoda :)

reklama
uwaga na słonko ;D

fwuwaganas322o324ce5op.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry