• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dla Agatki z okazji 6 urodzin, wszystkiego
naj...naj...naj....

exgirlbabygiftbasket7gp.jpg

reklama
Pati dziekii za zyczonka ;)

geha narazie nie oddali w ogole kasy. Tort wrocil do zakladu skad wyszedl i beda konsumowac i degustowac czy nadaje sie dla dzieci czy nie (czyt. czy jest wystarczajaco nasaczony alkoholem - tak aby reklamacja zostala uznana - bo ze jest nasaczony - to nie ulega watpliwosci)

Albo stwierdzą, że jest ok, bo alkohol zdąży wyparować. Chociaż jeśli jest tak przesączony, to nie wiadomo.

Byliśmy dziś wieczorem w lesie na spacerze, ale było bosko, zielono, pachnąco, ptaszki, sarny, tylko te komary
:(
Przyjemnie zakonczony weekend.

Witam. Mam 27 lat i mieszkam na Osowej Górze, 8 lutego urodziłam synka Jędrzeja. Czytam Was od jakiegos czasu i postanowiłam sie odezwać a w związku z tym, że nie pochodzę z Bydgoszczy to miło by mi było poznać inne mamy:) Pozdrawiam

Olka witaj. Dobrze ze sie zdecydowalas napisac.
Mieszkasz tutaj gdzie ja. I tez nie pochodze z Bydgoszczy choc mieszkam tutaj od 6 lat
Wklej jakies fotki swojego synka

Troche mi głupiuo wobec mojego faceta ale co miałam zrobić jak nie ma się zasądzonych alimentów to zednej pomocy się nie dostaje, a mi to 300zł od niego na nic nie starcza :(

Mk Ciesze sie, ze jestes z Osowej. Ja mieszkam niedaleko Polo Marketu. Obecnie szukam opiekunki dla mojego synka. Jesli ktoras z Was zna jakas godna polecenia osobe chetnie wezme namiar. Oto fotka mojego Jędrusia, mam nadzieje, ze udalo mi sie ja wstawic.

Załączniki

• jedrus.jpg
    jedrus.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 95
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry