• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ale jaja
no nie mogę ;D

nalaseczka własnym oczom nie wierzę
to jest Twoja córka???
duż poznaję
ale mała :o
alez urosła

śliczna jest ta fotka przy łancuchu
pięęęęęękna

reklama
Nalaseczka
Wszystko się zgadza ;D w 100%, jest tak jak mówisz.
Ja wcale nie skumałam Ciebie- wybacz, ale taka byłam spanikowana, przez pól lotu powrotnego się sprzeczaliśmy o klucze, które zgubiłam do mieszkania 8) totalny zamot był.
Może jeszcze kiedyś będzie okazja do poznania i rozpozniania się ;D Buziaki dla Ciebie :)
A słyszałaś w locie powrotnym jak moja Jula co chwilę się pytała czy już spadamy? ;D ;D Załamka.
A, że świat jest mały to się zgadza, spotkałam w tym samolocie kumpelkę z lat szkolnych ;)

Hello

Nalaseczka  ale Ala urosla..a jaka czuprynka ::)Super

Wklejam foto z chrzcin - 90 % zdjec wykasowanych - nie nadaja sie do niczego. Wrrrr, wsciekam sie

familia

rycze

usmiech

spie w drodze powrotnej

GeHa jeśli sie sprzeczaliście to dyskretnie bo do głowy by mi nie przyszło. Jula natmomiast jest doprawy rozkoszna, buzia jej się absolutnie nie zamyka, w drodze powrotnej faktycznie cały czas słychać było jej głosik. Jest bardzo, bardzo otwarta i śmiała. No i śliczna :)
Że sie nie poznałyśmy to się zbytnio nie dziwię. Tez mialam stresika konkretnego, szczególnie w Bydgoszczy. A okazja do poznania pewnie bedzie jeszcze.

Mel faktycznie Ala urosła, no ale spójrz na Pariskę, to po prostu już duza panna. A jaka laska :), jak mamusia :)

Mk , Twoje Jagódka też bardzo wydoroślała. Fotki z wyjazdu rewelka, po prostu powalają, musiało być cudownie. Na chrzecie w tej sukieneczce Jago wyglada po prostu słodziutko.

Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn.

witam!! ja wlasnie wrocilam z nad morza. bylam z przyjacioka 2 dni:) i chociaz pierwszego dnia bylo tak zimno ze lezalysmy na plazy w spodniach i koszulkach, wiatr byl okropny, ja zasnelam i mam pol twarzy i plecy w paski zjarane ze sie ruszac nie moge. bylysmy we wladyslawowie, bylo bardzo duzo rodzin z dziecmi:) bardzo mi sie podobalo to ze prawie na calej dlugosci plazy byl ulozony chodnik z desek wiec nie ma problemu z wozkiem dojechac:) bylo bardzo milo...chociaz nie bylo na kim oka zawiesic:P bardzo polecam bar pod sosna, pyszne jedzenie, a najlepsza rekomendacja to chyba to ze caly czas tam pelno. mojej kwatery nie polecam, mimo ze ladnie, czysto i blisko plazy ale halasy w rurach byly nie do zniesienia!!!!!! dla bardziej wymagajacych polecam hotel velaves, piekny nowy hotel, jeszcze cos tam dokanczaja:)

Witam wszystkie mamy. Mam pytanko do Pati26: czy synek Samuelek chodzi do przedszkola ELF na osiedlu Bajka? (ul.Gawędy). Mój synek Piotruś chyba chodzi razem z Samuelkiem do jednej grupy ;D ;D ;D Proszę odpisz. Pozdrawiam. A z tym Lodnynem niezły numer ::)

gonia77 pisze:
Witam wszystkie mamy. Mam pytanko do Pati26: czy synek Samuelek chodzi do przedszkola ELF na osiedlu Bajka? (ul.Gawędy). Mój synek Piotruś chyba chodzi razem z Samuelkiem do jednej grupy ;D ;D ;D Proszę odpisz.

gonia77 witaj! Samuelek ogolnie do niedawna chodził do przedszkola obok "Elfa" do "Bajki", ale po ostrej wymianie zdan z jednym z rodzicow juz tam wiecej nie poszedl i rzeczywiscie chodzi z Twoim Piotrusiem do "Elfa"(poznal go na zdjeciu :laugh: ;)). Poza tym zerówka lepsza w Elfie :P
Ale ten świat jest mały ::) ;D

;D ;D ;D Pati26 to nasze łobuziaki będą się razem uczyć literek. Niedługo się może okazać, że rozmawiam z sąsiadką zza ściany ::). Samuel świetny chłopak....już sobie wyobrażam co oni tam w przedszkolu wyprawiają. Mój już uwagi przynosi do domu na kartce napisane :-[. Melanie Twoja córcia to Twój klon mały. Fota suuuuuuuuuuuuuper! ;D ;D ;D A gdzie na basen chodzicie? Może się kiedyś załapie...samej to mi się nie chce, a kumpele hmmm, większość nie ma dzieci i pracuje namiętnie ::) Pozdrófffka ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry