reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a i jeszcze o tych dzieciach na b......

otóż, chciałabym byc konsekwentna i wychować sobie fajnego kilkulatka a nie rowydrzonego b...... Mam nadzieję, że mi się to uda - bo czasami mimo starań można polec ;) i zostać zweryfikowanym przez życie - Franek miał żyć bez smoczka a już w 4 dobie ciumkał go sobie słodko i sama mu go włozyłam do buźki ::) ech życie ::)

reklama
gonia77 pisze:
Olka21, tak mieszkam niedaleko, rzut berecikiem ;D. A na Woj....12 mam rodzinkę....często obok Twojego bloku chodzę i dlatego poznałam okolice ::).

Ja nie farbuję kłaczków...a wychodzą mi cholelnie...Nawet po przebudzeniu mam kilka na podusi :(. Dopóki karmię nie chcę stosować żadnych tabletek, a już o zmianie koloru nie myślę, bo bym chyba wyłysiała...a miałam takie ładne pióra...mam nadzieję, że dojdą do normy tak jak po 1 ciąży i karmieniu. Z obcinaniem nie mam problemu, bo noszę się na długo :laugh:...ale chyba coś będę musiała zrobić, żeby się wzmocniły...
Stosujecie jakieś bajerki przeciw wypadaniu włosów i łamaniu szponków?

Tak a gdzie mieszkasz moze Cie znam i czy rodzinke masz w moim blok ja mieszkam pod 3

Kochane moje....wszytstkim Wam razem i kazdej z osobna
bardzo dziekuje za gratulacjony :-* :-* :-* :-*

jutro rano dla 100% pewnosci lece na test z krwi

oczywiscie liczymy na córeczkę
Sławcio (mąz) twierdzi ze wie co zmajstrował ::) :P
i ze napewno dziurke w dziurce zrobił ;) >:D O0

Pati mój mąż głowe dałby sobie uciąć, że syna zmajstrował nawet po pierwszym USG u Wasilewskiego gdzie Maja się ujawniła cały czas liczył na cud, że jeszcze coś mieszkańcowi brzucha wyrośnie.
A Tobie życze spokojnych kolejnych miesięcy. Masz termin na marzec ??

Dzieki kobitki za info about okien i kłaków...
Pati to będziesz miała przemiły początek wiosny. Kiedy zamierzacie powiedzieć Samuelkowi? Ostatnio Piotrek pytał kiedy urodzę jemu drugiego braciszka ::) ::) ::)...chyba bym wykitowała ....razem z 4 facetami w hałsie :D :P ::)

Olka21 ja mieszkam na swobodnej a rodzinka blok obok Ciebie (nr 12)...ale nie kojarzę Cię z widzenia.

gonia77 pisze:
Dzieki kobitki za info about okien i kłaków...
Pati to będziesz miała przemiły początek wiosny. Kiedy zamierzacie powiedzieć Samuelkowi? Ostatnio Piotrek pytał kiedy urodzę jemu drugiego braciszka ::) ::) ::)...chyba bym wykitowała ....razem z 4 facetami w hałsie :D :P ::)

Olka21 ja mieszkam na swobodnej a rodzinka blok obok Ciebie (nr 12)...ale nie kojarzę Cię z widzenia.
Na Swobodnej w tym zóltym bloku koło placu zabaw, a rodzinka w bloku czy domku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry