Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wita was szęśliwa przyszłą mama!!!
nie wytrzymałam i w piatek zreobiłam test i UAŁO SIE!!!
jutro lece do lekarza po clexane i całą reszte zalecen bo z a4 razem musi sie udac co nie
TRZYMAJCIE KCIUKI!!!
Rybko kochana...jeszcze raz serdeczne gratulacje :-* :-* :-* :-* :-*
ciesze sie razem z Tobą i moze spotkamy sie na kwietnióweczkach, popfosze o Trochę fluidków : :laugh:
Rybka_24, ale wspaniała wiadomość! Może podeślę mojego męża do Twojego, żeby mu wytłumaczył jak to się robi, bo ja już od ponad pół roku rozpaczam, że nie ma drugiej dzidzi!!
Witam ja jestem z Bydgoszczy mam córeczke Dominisie urodziła sie 8 maja 2006 roku.Pozdrawiam wszystkie Bydgoszczanki.A jestem w Kwietniówkach dlatego ze miałam termin na 30 Kwietnia ale moja niunia się nie spieszyła na świat.
Dziewczyny wiem, że już kiedyś o tym pisałyście, ale czy mogłabym poprosić jeszcze raz o wskazówki dotyczące fotelika. Chcielibyśmy Jędrusiowi niedługo sprawić większy, ale nie mamy pojęcia jaki wybrać. Będę wdzięczna za rady.
arabella dzieki a co mojego męża to on tak ma to nasz 4 ciąż i wszytskie za pierwszym podejściem
moze rzeczywiscie zaczne go wyporzyczac to jeszcze zarobimy
Rybcia_21 witaj w naszych progach
pozdrowienia dla Dominisi
a ja jestem na kwiecień 2007!!!
Witaj Rybka_24 Ogromniaste Gratulacje dla was.Jak to fajnie wiedzieć ze jest już ktoś na Kwiecień 2007.Spokojnej donoszonej ciąży Życze Tobie z całego serduszka.