• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Pozdrawiam wszystkie rybki i reszte kobitek. Zycze aby niedlugo tu na forum na naszym watku pojawilo sie sliczne zdjecie malutkiej rybulki ;) ;D i aby tych malych buziek bylo coraz wiecej. Pati trzymam kciuki ;D. A przy okazji, czy Samuel chodzi teraz do przedszkola w wakacje?

Fajna mala Dominisia ;D :) ;D

Nareszcie koniec skwaru, bo juz myslalam, ze mi sie siano na glowie zrobi ::) :D :laugh: ;D

reklama
gonia dzieki oby oby te rybulki siepokazały ;)

ale te twojedzieciaki fajnie wyszły na zdjeciach to juz duze chłopaki :)

Rybcia_21 dziekuje bardzo bardzo

TRZYMAJCIE ZA NS KCIUKI

gratuluje malej rybki:) i witam nowa mame:)
u mnie dol, dolina i wszystko co najgorsze az szkoda pisac...w piatek jade do zakopca to mam nadzieje ze sobie wszystko jakos poukladam....

Rybka24, pewnie, że moje chłopaki są fajne...po tatusiu  ;D :D :laugh: Ale te mordulki tu na forum są słodkie wszystkie..aż miło popatrzeć.  Dzieci zawsze wychodzą bardzo naturalnie  na zdjęciach i to jest piękne  ;) :)
Zaraz burza będzie  ::)
Natalya to miłego pobytu w Zakopcu...fajnie masz. Ja to w tym roku tylko do mamy jadę i do teściowej  ;D :laugh: Dobrze, że dolina...gorzej jakby był kanion jak w Kolorado  ::)

Pozytywne wibracje przesyłam dla wszystkich, a w szczególności dla OCZEKUJĄCYCH  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry