• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
to straszne z tym chlopczykiem!!! nawet nie potrafie sobie wyobrazic co by sie ze mna dzialo gdyby mnie spotkala taka tragedia:-(
ale zazdroszcze dziewczyna ktore mialy to usg 3d...jak ja szukalam w bydgoszczy to nigdzie nie znalazlam:(
ja na dzien dzisiejszy na spotkanie sie pisze:) mam nadzieje ze pogoda nam dopisze.
co do komisow to jeden jest na jagiellonskiej przy rondzie i jeden na dworcowej, chociaz tego na dworcowej nie polecam za bardzo

reklama
Dzieki za info.Wózek kupiłam już na allegro firmy Coneco.Myśle że będzie ok.No na dworcowej to wiem że ten komis nie za bardzo:) A na Jagielońskiej nie kojarze gdzie ale nieważne już;)

Podobno o byla faktycznie posocznica. Biedy maluszek

Ja USG 3D nie zazdroszcze - chociaz moze dlatego ze nie mialam i nie wiem jak to jest. Jednak przeznaczylam w wersji oszczednosciowej te pienniazki na cos innego i tez bylam/jestem szczesliwa. U dr Wasyla co badanie mialam zdjatko i mini bajke o tym co robi Jagodka - wspominam ten czas cudownie
NIEDZIELA, 14, RYNEK STAREGO MIASTA!!!!
1. mkkafe

wpisywac sie starym zwyczjem na liste

1.mkkafe
2.natalya
3.Kariwiw !!!

Już dziś naopowiadałam Wiktorkowi o naszym jutrzejszym spotkaniu, myślę, że mu się spodoba.

Podobne mam doświadczenia jak Mkkafe z USG u Wasiłka - i też niczego nie żałuję! Non, rien de rien, je ne regrette de rien...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry