• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
moj maly obudzil sie dopiero 15,15 wiec sobie odpuscilam, w dodatku chyba jaies uczulenie dostal, jest strasznie marudny i sie okropnie po brzuszku drapie...chyba za duzo sokow i owocow, a dokladniej pomarancza...jak wypija za duzo mleka tez uczulenie na brzuszku dostaje

a moj maly robi jedna kupe za druga, chyba po pomaranczach, dostal taka czerwona pupe od tych kupek ze go strasznie boli, dlatego taki marudny, nasmarowalam pupe alantanem mam nadzieje ze szybko sie zagoi

Na spotkaniu było bardzo sympatycznie! Moje zdjęcia są kiepskie, niestety. Jutro wrócę do siebie (bo jestem u rodziców) to zobaczę czy coś się da wkleić.

Rzeczywiście udało się w miarę uchwycic lekarzowi twarzyczkę, ale spędziłam tam prawie godzinę, bo córcia się zakrywała cały czas albo ręką albo pepowiną. Ale jakośc zdjęc zależy też chyba od umiejętności i cierpliwości lekarza. Nie mogę się już doczekac, aż będę mogła odebrac film, ale muszę na niego czekac ok. 10 dni.

reklama
Foteczki będą ale jutro - dziś już padam - dopiero wróciliśmy z wojaży po drugich dziadkach, mały wykończony - tyle emocji i tyle fajnych dziewczyn dziś spotkał heheee.
Melciu - fotki od Ciebie - jak zwykle czysta przyjemność.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry