• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Uffff, w końcu dotarłam do domu. Załączam obiecane fotki ze spotkania (ostrzegałam, że nie są najlepsze! sorry Jagódka, że Cię obcięłam na jednym)
img5219fb9.jpg
img5220mv4.jpg
img5222fk6.jpg
img5223vw6.jpg

Nie wiem czemu tak dziwnie wkleja, ale inaczej nie umiem

reklama
ale sie zrobiła pauza :szok:

fotki fajne
nastepnym razem chce wiecej zobaczyc !!!
prosze sie odsunąć z aparatem i nie pstrykać tylko z bliska :tak:
czuje niedosyt
a moze spotkacie sie jeszcze raz :confused:
we wiekszym gronie :tak::-D

pokazywałam Wam juz mojego synka :confused:
nie pamietam i nie chce mi sie wertowac w tył

wzywam wszystkich do relacji co u dzieci !!
u nas małe przeziebienie
mnie boli gardło i jak łykam sline to swędzi w uszach :eek:
a Pariska ma dziwny kaszel i chrypke, wiec pewnie też ją swędzi w uszach :eek:

aaaa i od tygodnia latam na siłownie :-)
i jest git !!

Jakos tak ciężko siedzi mi się przed kompem z wielkim brzuchem. Już jest mi ciężko, krzyż boli, a tu jeszcze zostały prawie 2 miesiące.
Wygrałam wczoraj licytację wózka na Allegro:
TRAXX SPACERÓWKA JAGUAR 4 LIME+FOLIA OSTATNIE SZT (145928496) - Aukcje internetowe Allegro
Musze tylko dokupic sztywną gondolke Bronco do niego, u nas w Polsce są strasznie drogie (bo kosztują prawie 600 zł). Np w Irlandii ta sam gondolka kosztuje 3 razy taniej, wychodzi ok 200 zł ale nie mam znajomych w Irlandii, żeby mi mogli przesłac :zawstydzona/y:

No to może poszukaj tu kogoś na Baby Boom ? jest tu sporo dziewczyn mieszkających poza Polską.

Witajcie, jakos zamiera ten nasz wątek. Może pora go ożywić? Pewnie już powoli żyjecie świętami co? Ja jakoś jeszcze nie weszłam w nastrój, zrobiłabym jakieś dekoracje, ale pewnie by je Wik unicestwił, ale chyba coś machnę na balkonie, wywalę już dekorację jesienną w postaci zmurszałych dyń i coś tam zakombinuję.
Wiktorek wystaje "godzinami" pod kalendarzem adwentowym przezornie zawieszonym wysoko i woła "Mikołaja ci dać mamusiu" (ci u niego znaczy mi), ale jestem nieugięta i dostaje tylko jedną czekoladkę dziennie ... na razie ;) Chyba że się scwani i podsunie sobie jakieś krzesło, na razie na to nie wpadł.
Piszcie co u was? Pati - ciebie tu już wieki tu nie widziałam. Wiele innych także.
Melcia dawaj tu te foty Maddoxa.
Pozdrawiamy wszystkich serdecznie.

Hello
Wpadam przelotem z waznym pytaniem
Potrzebuje dobrego okulisty - Agata ma pekniete naczynko w oku i lekarz radzil pojsc do okulisty sprawdzic to oko. Mozecie kogos polecic???

Jakos tak ciężko siedzi mi się przed kompem z wielkim brzuchem. Już jest mi ciężko, krzyż boli, a tu jeszcze zostały prawie 2 miesiące.
Wygrałam wczoraj licytację wózka na Allegro:
TRAXX SPACERÓWKA JAGUAR 4 LIME+FOLIA OSTATNIE SZT (145928496) - Aukcje internetowe Allegro
Musze tylko dokupic sztywną gondolke Bronco do niego, u nas w Polsce są strasznie drogie (bo kosztują prawie 600 zł). Np w Irlandii ta sam gondolka kosztuje 3 razy taniej, wychodzi ok 200 zł ale nie mam znajomych w Irlandii, żeby mi mogli przesłac :zawstydzona/y:

a moze warto by zapytać na podforum mamy z Irlandii
moze któras by zechciala Tobie pomóc :tak:

Hello
Wpadam przelotem z waznym pytaniem
Potrzebuje dobrego okulisty - Agata ma pekniete naczynko w oku i lekarz radzil pojsc do okulisty sprawdzic to oko. Mozecie kogos polecic???

niestety nie pomoge :-(

a co do naczynek
mi pod okiem na skórze pękło naczynko i sie powieksza :eek:
chyba mam to od porodu :dry:
nie wiecie co ja mam z tym zrobic :confused:

Mel wiem ze porod moze powodowac peknicie naczynek wewnatrz oka - tak jak ma wlasnie Agata - choc ona nie rodzila:-D . Byc moze wysilek tez ma wplyw na naczynka pekajace na skorze - a moze masz po prostu sklonnosc do pekajacych naczyn - wowczas chyba powinnas stosowac kremy. A otwarte naczynia same sie juz nie zamkna - mmozna im pomoc laserem - moja kolezanka miala ich mnostwo na twarzy i sobie zamykala stpniowo - kosztowne ale widac bylo poprawe...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry