Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jakos tak ciężko siedzi mi się przed kompem z wielkim brzuchem. Już jest mi ciężko, krzyż boli, a tu jeszcze zostały prawie 2 miesiące.
Wygrałam wczoraj licytację wózka na Allegro:
TRAXX SPACERÓWKA JAGUAR 4 LIME+FOLIA OSTATNIE SZT (145928496) - Aukcje internetowe Allegro
Musze tylko dokupic sztywną gondolke Bronco do niego, u nas w Polsce są strasznie drogie (bo kosztują prawie 600 zł). Np w Irlandii ta sam gondolka kosztuje 3 razy taniej, wychodzi ok 200 zł ale nie mam znajomych w Irlandii, żeby mi mogli przesłac![]()

Hello
Wpadam przelotem z waznym pytaniem
Potrzebuje dobrego okulisty - Agata ma pekniete naczynko w oku i lekarz radzil pojsc do okulisty sprawdzic to oko. Mozecie kogos polecic???

. Byc moze wysilek tez ma wplyw na naczynka pekajace na skorze - a moze masz po prostu sklonnosc do pekajacych naczyn - wowczas chyba powinnas stosowac kremy. A otwarte naczynia same sie juz nie zamkna - mmozna im pomoc laserem - moja kolezanka miala ich mnostwo na twarzy i sobie zamykala stpniowo - kosztowne ale widac bylo poprawe...