RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ja do rossmana jeszcze nie dotarłam! 

ogólnie olałam troche sypialnie i już jutro na pewno ją skończe!

ogólnie olałam troche sypialnie i już jutro na pewno ją skończe!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Fajnie bo już nie miałam miejsca w koszu, a teraz pusty
.
i mężuś by musiał a on ma do tego dwie lewe a nawet jedną 

Witajcie dziewczyny, ja dziś jestem zła, bo nie wyspana. Mała ostatnio mi budzi się w nocy często i chce cyca ciągnąć, dziś to już naprawdę się wymęczyłam, bo cyca traktuje jak smoczek. od tego ciągłego nocnego ciagnięcia to cycki mi się zrobiły jak balony jak na początku karmienia, a już były zupełnie miękkie
Renifer, ciemieniuszce można zapobiegać. Po codziennym myciu trzeba dokładnie spłukiwać główkę i oprócz czesania miękką szczoteczką, czesać też grzebieniem dla dzieci, tak żeby zdzierać rogowaciejący naskórek, należy przy tym drapać skórę, ale oczywiście nie tak, żeby dzieciaczka bolało
Agnes do jakiego lekarza idziesz na Gajową? Ja sporo chodziłam do tej przychodni z Oliwką na rehablilitację. ja bardfzo blisko mieszkam tej przychodni, mam do niej jakieś 5-7 minut![]()
Aniu, kocur śliczny. Rybcia Twoja kotka też śliczna. Ja w ogóle uwielbiam wszystkie koty :-)

, przyda się.Ja w poniedziałek byłam w rossmanie i później się przeszłam do
Pepco i kupiłam Dominice super dresik za 19,99
w Pepco są super ciuszki dla dzieciaczków i nie drogie
Witam, chwile nas nie było a tu proszę
Własnie wróciliśmy z wyprawy życia do galerii pom. tramwajkiemIgnaś uwielbia tramwaje
Pooglądaliśmy zimowe ciuszki i kupiliśmy troszkę jedzonek dla małego.
Byliśmy też w hurtowni na szajnochy oglądać spacerówy takie tylko żeby wyskoczyć gdzieś, bo taką dużą i wygodną to mamy. W sumie nie wiem.
A Wy gdzie się zaopatrujecie w rzeczy dla dzieciaków?
Bo ten Akpol to trochę przereklamowanytaniej jest np w rosmanie ( kosmetyki i jedzonko)
,
, ceny porównywalne a niektóre rzeczy nawet minimalnie droższe niż na promocjach w marketach.
- to jest metoda diagnozy zachowań dziecka na zmiany ułożenia w przestrzeni. Człowiek ma pewne odruchy obronne np. jak masz spaść z krzesła to sie odruchowo podeprzesz rękoma. No i maluchy także tylko w każdym okresie zycia inne (tam jest u niej taki plakat nad kozetką).
.