• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
AGNES współczuję Ci takiego wykorzystywania, chociaż to bardzo fajne wykorzystywanie :tak:, ale ja chcesz to polecam Ci smoczek i butelki firmy TOMMEE TIPPEE mają smoczek jak pierś, a mojej siostry koleżanka właśnie dzięki nim odzwyczaiła dziecko od piersi jak musiała wrócić do prazy a mały też był "uzależniony" od cyca. W Akpolu są dostępne i w bardzo dobrych cenach :tak:
Akcesoria dla dzieci Tommee Tippee - porównanie cen w sklepach internetowych

Tak, mam taką butelkę. :-) No ale to bym musiala caly czas pompowac mleko a to uciążliwe ... a jemu chodzi nie o samo jedzenie tylko bycie przy cycu. Wlasnie moi chlopcy poszli na spacer ...:happy: a ja sobie spokojnie pomalowałam paznokcie i zaraz zdrzemne sie pol godzinki. Wczoraj z malym przespalam ponad 2 w ciagu dnia i juz mialam problemy z zasnieciem :wściekła/y: widac juz dla organizmu za duzo bylo tego dobrego :-D

Czy ktoras wie gdzie w Bydgoszczy jest ten basen dla malych dzieciatek ?

A odnosnie Akpolu to akurat bylam tam ostatnio na zakupach i chcialam kupic plyn do kolorowych Loveli (nie mylic z lovelasem ) ;-) i okazalo sie, ze tam jest o prawie 6 zl drozszy niz u mnie w sklepie Carrefour Express :tak::tak:troszkę sie zdziwiłam ...ciekawe co jeszcze maja tam drozsze ... nastepnym razem podjade na Miłą.

Mówiłam, że Akpol nie jest wcale tanim sklepem :tak: Ja do niego jeżdżę bardzo rzadko, tam np opłaca się kupić Sudocrem, ten duży 250g, bo kosztuje coś koło 33 zł i starcza na 3 miesiące. Chyba nic innego nie wychodzi tam korzystnie.

Co do basenu dla dzieci - wiem, że jest taki przy przedszkolu na Morskiej (pętla 60 i 55), chodzi tam znajoma z 1,5 rocznym synem. Ale nie wiem, czy ma zajęcia zorganizowane czy sama się z nim pluska w wodzie.

:-)Siedział spokojnie bo przed lustrem i u taty na kolanach:)
ja tez pisałam ze acpol jest drogi, drogie sa słoiczki dla dzieci, kosmetyki, czase opłca sie ubranka i niektóre zabawki.

Basen w Fordonie jest przy przedszkolu "Bajka" na ul. Zarembiny chyba. Są tam zajęcia dla dzieci z instruktorem już od 3-4 miesiąca życia. My tak właśnie zaczelismy chodzić z Frankiem. Było fajnie.....było bo jak miał 15 miesięcy to sięgnął dna i poczuł "wiatr we włosach" i nie chciał się stosować do instruktorskich zajęć. Tylko uciekał i odbijał się od dna jak kosmonauta na księżycu i miał radoche. Więc odpuściliśmy i już na zajęcia nie chodzimy :rofl2:

Kasiad ja zakupiłam Sudocrem 125 ml przed urodzeniem Franka i starczył mi do 11 miesiąca, potem kupiłam juz tylko 60 ml i ma jeszcze coś do dzisiaj:szok:. Do czego oprócz pupci używasz go, że tak ci schodzi??

Co do Akpolu to opłaca się tam ciuszki kupić. Przykłady mam coćby dwa: na allegro kupiłam body i wyszło mnie po 11 zł/szt a tam patrze po 9,50 :wściekła/y: no i kupiłam Frankowi kurtkę w coccodrillo w Auchan bo myśle se w firmowym taniej - potem patrze w akpolu ta sama kurtka ponad 20 zł tańsza:wściekła/y:. Także zimowe wdzianko na pewno kupię w Akpolu a nie tam.

Basen na Bajce jest dokładnie na ulicy Szczęśliwej. Fordoński Ikar niestety nie jest basenem zalecanym dla maluchów przed 1 rokiem życia.

JJ dobrze wiedzieć że w Akpolu czasami taniej, chociaz sprawdzę czy z karta rabatową nie wyjdzie na to samo. troche nam nie po drodze na Gdanska, a do Auchan jeździmy na normalne zakupy.
Maja do sklepu Coccodrillo wpada czapki przymierzać lub żaby podziwiać. :)

O nawet nie wiedziałam że ten basen Ikar nie jest przystosowany dla dzieci poniżej 1 roku życia
Dziewczyny a napiszcie mi dokładnie gdzie jest ten Akpol na Gdańskiej.
Może bym się w poniedziałek do niego przeszła z Dominiką na jakieś zakupy

reklama
JJ, używałaś tylko tego sudocremu przez te 11 miesięcy? To długo. Ja używałam prawie wyłącznie do pupy (prawie, bo był też taki okres, że smarowaliśmy Oliwce policzki przy zmianach alergicznych). Widocznie musiałam grubiej smarować niż Ty, a już napewno Tomek (mąż) i Paulina (starsza córka) to faktycznie mają skłonności do przesady. Obliczyłam, że przez te 3 miesiące użyłam go ok. 200 razy (6-7 pieluszek na dobę) ale początkowo było dwa razy tyle.

Rybcia, Akpol jest na rogu Gdańskiej i Kamiennej. Tam jest taki duży parking i kilka sklepów przy tym parkingu, jednym z nich jest Akpol.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry