Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
AGNES współczuję Ci takiego wykorzystywania, chociaż to bardzo fajne wykorzystywanie, ale ja chcesz to polecam Ci smoczek i butelki firmy TOMMEE TIPPEE mają smoczek jak pierś, a mojej siostry koleżanka właśnie dzięki nim odzwyczaiła dziecko od piersi jak musiała wrócić do prazy a mały też był "uzależniony" od cyca. W Akpolu są dostępne i w bardzo dobrych cenach
Akcesoria dla dzieci Tommee Tippee - porównanie cen w sklepach internetowych
a ja sobie spokojnie pomalowałam paznokcie i zaraz zdrzemne sie pol godzinki. Wczoraj z malym przespalam ponad 2 w ciagu dnia i juz mialam problemy z zasnieciem
widac juz dla organizmu za duzo bylo tego dobrego 

troszkę sie zdziwiłam ...ciekawe co jeszcze maja tam drozsze ... nastepnym razem podjade na Miłą.
Ja do niego jeżdżę bardzo rzadko, tam np opłaca się kupić Sudocrem, ten duży 250g, bo kosztuje coś koło 33 zł i starcza na 3 miesiące. Chyba nic innego nie wychodzi tam korzystnie.
. Do czego oprócz pupci używasz go, że tak ci schodzi??
no i kupiłam Frankowi kurtkę w coccodrillo w Auchan bo myśle se w firmowym taniej - potem patrze w akpolu ta sama kurtka ponad 20 zł tańsza
. Także zimowe wdzianko na pewno kupię w Akpolu a nie tam.