• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiad-a ja na powstancow kolo biedronki- czyli mamy pewnie te same trasy spacerkowe. Ja najczesciej latam nad balaton i o rynek zachaczam. A Ty?
A oto Bruno

reklama
Kasiad-a ja na powstancow kolo biedronki- czyli mamy pewnie te same trasy spacerkowe. Ja najczesciej latam nad balaton i o rynek zachaczam. A Ty?
A oto Bruno
No to blisko siebie mieszkamy :-) Ja na rynku bywam często. Nad Balaton czasem też chodzę, ale częściej chodziłam jak było ciepło.
Fajnie, że tak blisko mieszkasz, będę miała z kim na spacery chodzić :tak:

witam nowa mamusie!!!

ja sie jutro tu wkleje z mikusiem zebysmy sie w tym kinie znalazły ;)
Wklej, owszem, jak najbardziej, ale oprócz tego proponuję się wymienić numerami telefonów komórkowych, żebyśmy się mogły znaleźć w razie czego. Zaraz podam Ci mój numer na gg, Ty mi też swój napisz. Numer Rybci znam.
Kto jeszcze się wybiera z nami do kina w tę środę :confused:

Oj ja chetnie bym poszla do kina ale my z synkiem wstajemy dopiero ok 12:-) . Ostatnio nawet wstalam o 10 bo bardzo chcialam isc na lejdis ale synek tak slodko spal... zeby nikogo nie dziwilo co my tak pozno wstajemy dodam, ze spac chodzimy ok 1 w nocy:-D

My o 12 może nie wstajemy, ale też późno, bo koło 10tej. Więc, żeby zdążyć do kina na 12tą to będziemy musiały szybciej wstać niż zwykle. Ale co tam, raz można się wcześniej zebrać :tak:

e7b55a2cab703bd2.jpg

to my ;))

Renifer ślicznie razem wyglądacie:-):tak:
a tak w ogóle to witam się po powrocie z agrowczasów:-D Ignaś wrócił brudny jak nieszczęscie ale raczej szczęsliwy:-)
witamy nową Mamusię:-) piękne imie ma synek, Bruno to była nasz druga opcja po Ignasiu:tak::-D
Tak Madziara, wynajmujemy, nam też troche żal opuszczać centrum, ale zobaczymy jak to będzie z dojazdami, bo znaleźliśmy opiekunkę ale ta pani chciałaby u siebie w domu, w sumie ode mnie to nie jest daleko, ale zawsze to w domu lepiej:tak:

reklama
Dostałam dziś smsa od Rybci, niestety nie może się wybrać do kina w tę środę, musiała wyjechać do siostry i wróci dopiero za tydzień :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry