Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cześć;-)
my niestety tez cierpimy z powodu ząbków:-(, do tej pory nie dokuczały, wyszły wszystkie przednie, a teraz ida górne 4 i normalnie szok, Piotrus nie spi po nocach, płacze, no i slini się strasznie,
a do tego rozpoczał chodzenie już na dobre, nawet nie chce żeby go podtrzymywać, odpycha moje ręce,
i zrobił sie synus tatusia![]()

:-) tak po prostu odważył się. jestem ciekawa jak będzie postępowała jego nauka chodzenia. dzisiaj też często sobie stał bez trzymanki mały spryciarz. to jest niesamowite jak małe dzieci niby ryzykują, ale się asekurują 

Chciałam się pochwalić że Ignaś już ładnie sam je łyzeczką obiadek i panie w żłobku go wysadzją na nocniczek i robi siku, chociaż w domu to nie za bardzo chce siadać![]()

, zuch chłopak

no a ja byłam w pracy wtedy, tym razem tatus miał okazje obejrzec syna w akcji. w dalszym ciagu przyprawia mnie o zawał, gdy bez trzymanki podskakuje w miejscu albo buja sie czy wyma****e zabawką.

). Lada dzień wyjdą dolne dwójki, a zawsze przy ząbkach Oliwce coś się przyczepia. Ale muszę się Wam pochwalić, że Oli coś nie coś zaczęła już mówić z sensem (bo po swojemu to szczebiocze od dawna)