• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
soppana to gratulacje dla Ignasia że ładnie sam je łyżeczką.I robi siusiu na nocniczek.
Ewelina cierpliwości do zabkowania Piotrusia.I Gratulacje dla chodzącego synusia.

reklama
cześć;-)

my niestety tez cierpimy z powodu ząbków:-(, do tej pory nie dokuczały, wyszły wszystkie przednie, a teraz ida górne 4 i normalnie szok, Piotrus nie spi po nocach, płacze, no i slini się strasznie:no::no::no:,

a do tego rozpoczał chodzenie już na dobre, nawet nie chce żeby go podtrzymywać, odpycha moje ręce:-D:-D,

i zrobił sie synus tatusia:tak:

no to szok, czyli nas też to może spotkać, bo do tej pory w miarę to znosił ...
no i mamy się czym pochwalić, bo Iguś dał dzisiaj samodzielnie 3 małe kroczki :rofl2::happy::-D:tak::-) tak po prostu odważył się. jestem ciekawa jak będzie postępowała jego nauka chodzenia. dzisiaj też często sobie stał bez trzymanki mały spryciarz. to jest niesamowite jak małe dzieci niby ryzykują, ale się asekurują :rofl2:
młody niedawno zasnął, miał dzisiaj trochę wrażeń, podrywał panią w banku i panią w sklepie :happy:

dobrej nocki

PS witam nową koleżankę ;-)

No proszę jak nam się dzieciaczki rozwijają - ząbki, pierwsze kroczki. Gratulacje!

A my przeżyliśmy pierwszą komunię Agatki
||> Agata 1 Komunia <||
Oczywiście się wzruszyłam, ale było bardzo uroczyście.

A jutro o 13-tej Agatka ma egzamin ze skrzypiec. Trzymajcie za nią kciuki.

Oczywiście że będziemy trzymać kciuki za Agatke i egzamin! A propo czytałam że filharmonia organizuje koncerty dla kobiet w ciąży i małych dzieci. Mój mężu sie wybiera.
Agnes uwielbiam twoje teksty:-D
Ja właśnie stoję w korku i spóźniam sie do pracy! Miłego dnia

witajcie:tak:

Madziara bardzo ładne zdjecia Agatki:-) i oczywiscie trzymamy kciuki za egzamin;-)

Rybcia dziekujemy za gratulacje:tak:

Agnes a Twój maluch to szybko zaczyna chodzenie:szok:, zuch chłopak:-D

Polymailo witaj i napisz cos o sobie:tak:

Madziara,

Agatka to pewnie skrzypce połamała tak jej dobrze poszło :-) Fajnie, że się wszystko udało na Komunii ;-)

Soppana,

Ale z Ciebie Internautka, nawet jadąc do pracy jesteś w stanie zalogować się na BB ? :rofl2:

Ewelina,

NO tak, sama jestem w szoku, ale widać chce awansować mi chłopak. O dziwo, dzisiaj też zrobił kilka kroczków sam i bardzo się przy tym chichotał :tak: no a ja byłam w pracy wtedy, tym razem tatus miał okazje obejrzec syna w akcji. w dalszym ciagu przyprawia mnie o zawał, gdy bez trzymanki podskakuje w miejscu albo buja sie czy wyma****e zabawką.

A jesli chodzi o zabki to dzisiaj mimo pewnych oporów ze strony Igusia udało mi sie odkryc 2 kolejne zabki, ktore sie przebily, tak wiec mamy ich 8 a te nowe to lewe dwójki :-):rofl2:

Agnes, gratulacje dla chodzącego Igorka :-) Muszę Ci powiedzieć, że Twój Iguś zrobił swoje pierwsze kroczki dokładnie w tym samym czasie, co Oliwka (kilka dni przed ukończeniem 10 miesiąca). Jeszcze ze 2 tygodnie i będzie Ci śmiało dreptał po całym mieszkaniu :tak:

Ewelina, również gratulacje dla chodzącego Piotrusia :tak:

Madziara, ślicznie Agaka wyglądała na Komunii. A jak tam egzamin ze skrzypiec :confused:

No i witamy nową bydgoszczankę, Polymailo napisz coś więcej o sobie :blink:

U nas lekki katarek (znowu :crazy:). Lada dzień wyjdą dolne dwójki, a zawsze przy ząbkach Oliwce coś się przyczepia. Ale muszę się Wam pochwalić, że Oli coś nie coś zaczęła już mówić z sensem (bo po swojemu to szczebiocze od dawna)
YouTube - Oli powtarza słowa - 15 miesięcy i 3 tygodnie

reklama
Egzamin zdany na 3+. Mogło być lepiej ale Agatka była mocno zdenerwowana i nie wszystko grała zbyt czysto. Sama jednak stwierdziła, że najważniejsze że zdała bo bardzo się bała. Reasumując trzecią klasę jeszcze spędzi w Szkole Muzycznej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry