Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Arabella my właśnie do bazyliki chodzimy a moje wszystkie dziewczynki śpiewają w tym chórkuW tajemnicy Wam powiem, że w przygotowaniu jest płyta z piosenkami w ich wykonaniu.
Arabella my właśnie do bazyliki chodzimy a moje wszystkie dziewczynki śpiewają w tym chórkuW tajemnicy Wam powiem, że w przygotowaniu jest płyta z piosenkami w ich wykonaniu.
.

i ponawiam pytanie Soppany, o której ta masza
, też bym się wybrała, tym bardziej, że w ten weekend nigdzie nie wyjeźdźamy,
nie ma kłopotu

my chodzimy do kościoła na pl. wolności, tam na mszy dla dzieci o 11 jest dość dużo osób starszych, które siedzą ciasno w ławkach z przodu, w dodatku nie wiem czemu zajmują miejsca z brzegu i jak proszę żeby się ktoś przesunął to nas wpuszczają w środek
a Ignac wtedy zaczyna harce, kiedyś ściągnął babce przed nami kapelusz
i dostaliśmy ochrzan. Pozostaje albo stać, albo siedzieć gdzieś z tyłu a nie o to przecież chodzi
najbardziej podoba mi się u naszych znajomych na wsi - tam Ignaś biegał nawet za ołtarzem
latem skubał kwiatki:-) ksiądz nic nie chce mówić bo jak parę lat wcześniej zwracał uwagę, to ludzie przestali z dziećmi przychodzić.
;-):-)

, Oliwce pewnie się podobał:-), a pozwoliła go pokroic i zjeść
,
, bo po prostu musi być;-)