• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam!:-)
Jak widzicie jestem początkująca i nie powiem kręce się jak młoda:-D na tej stronie chociaż od dłuszego czasu podgląduje bb to troche potrwa za nim to wszystko opanuje więc proszę o zrozumienie:zawstydzona/y:

Odpowiedz dla Eweliny z Bydgoszczy Kapuściska są bardzo bliski Wyżyn przy dobrych wiatrach 5 minut autobusem:happy:

spoko;-), pewnie każda z nas najpierw podczytywała BB zanim zdecydowała sie napisać:-D, bynajmniej u mnie tak było:tak:,

a u nas na piaskownicy dzieci juz bawią sie łopatkami i wiaderkami:-D:szok:, mój mały wniebowzięty, bo sobie pożyczył od kolegi i mógł pokopać:tak:, chyba zacznę wozić sprzęt piaskowy pod wózkiem:-D, tak na wszelki wypadek:rofl2:

reklama
Ewelina dzieciaki już się bawią w piaskownicy :confused::szok: W takie zimno :confused:
To się nazywa determinacja :-D
U nas piasek w piaskownicy po zimie fatalny, mam nadzieję, że wymienią wiosną :dry:

Oli dziś mega marudna :crazy:

No ja też myślę, że na zabawy w piaskownicy to zdecydowanie za zimno.

Mój mały jeszcze kaszle ale jest poprawa. Jak widzę słonko za oknem to aż mi żal, że musimy siedzieć w domu.

witam,
poczytuję ten wątek, a czasem nawet coś tam dorzucę ;-)
kita333, ja też jestem z Kapuścisk :tak:

mam pytanie - czy wiecie może kiedy rusza nabór do przedszkoli publicznych i czy będzie taki "internetowy"? w zeszłym roku był od 17 marca - teraz nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat

pozdrawiam,
Ola

Witam się :-)

Dopiero co siadłam...ale jak to przy piątku staram się zrobić jak najwięcej żeby sobota była luzniejsza ale siły już nie te...brzusio przeszkadza i plecy dają znać :szok:....a do tego moje dziecko,rano pobudka o 6-stej coś nie teges :-D
Witam Nowe Bydgoszczanki ;-)
Kasiad,mi też bardzo,bardzo tęskno za wiosną...dzieci do piaskownicy i na plac...ach kiedy to będzie....a tu się na razie nie zapowiada :no: ,u mnie między blokami też już widuje dzieci w piaskownicy,ale to chyba jakaś pomyłka,ziemia twarda jak beton :szok:

Ola,w tym roku też jest nabór do przedszkoli internetowy,zaczyna się od 15 marca (dowiedziałam się u mnie w przedszkolu )

Przyjemności :-)

dzięki za informację :-)
moja córcia na spacerku też potrafi do piaskownicy wejść i z utęsknieniem grzebać w piachu w rękawiczkach... nie powiem, jak one potem wyglądają ;-)

Ewelina dzieciaki już się bawią w piaskownicy :confused::szok:

to raczej takie grzebanie łopatką:-D, na szczęście niegroźne bo mały nie siada, tylko robi "baby";-),
mój Piotrek jest strasznym fanem piaskownicy:tak::-D:tak:, nawet jak padał śnieg, to nie robił na nim większego wrażenia:no:, a jak przechodzimy obok piaskownicy, to musi sobie chociaz patyczkiem pogrzebać:-D,
ale widzę, że dużo dzieciaczków tak ma;-)

Kasiad, mój tez ma marudne dni:baffled:, co tam, ja tez mam marudne dni ostatnio:crazy:, chcę słoneczka, wiosny, ciepełka:blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry