• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
lka202,

no ja jestem za :-)

ja weekend spędzam w domu bo moi faceci zawirusowani, mam nadzieje, ze mnie nie sięgnie to choróbsko. maja paskudny kaszel, takze młody jutro do osłuchu pójdzie jeszcze raz. szczególnie w nocy mu sie nasila. poza tym, apetyt taki sobie i bardzo przytulaśny jest. dzisiaj zasnał w ciagu dnia wreszcie, i to w pozycji na rzepa :happy:mamusi kręgosłupek na stojąco i bujająco musiał znosić te 13 kg aż Igus z misiem nie usnęłi :rofl2: spał 2h więc pewnie do 22 będzie baraszkował ... :dry:

Renifer,

no paskudnie, jeszcze tego brakowało, uważaj na siebie, my nie mieliśmy takich numerów z ząbkami i juz też dawno mamy wszystkie kiełki ... ufff...

Madziara, Agnes - myślałam ze piątki wychodzą dopiero koło drugiego roku... :zawstydzona/y: myślałam ze chociaz z 3 m-ce bede miała spokoju, bo jak na razie gorączka miesiąc w miesiac - gdy tylko coś sie przeżyna...

Renifer, no niestety nas lekarz uprzedzał, że najboleśniejsze są kły-3, bo najdłuższe i najdłużej wychodzą:-(:-(:-(, ale dobrze że to tylko przez zabki ta gorączka;-)

Agnes, a wszystkie ząbki tzn już z piatkami:confused:,
u nas ząbki szły parami, jedne za drugimi, bez szczególnych ekscesów i juz od kilku miesięcy czekamy za piątkami i na razie nic:no:

hmm, piątki ??? w zasadzie to nie wiem hihi po prostu przestałam liczyć odkąd rosły jeden za drugim , bez specjalnych ekscesów, poza gryzieniem wszystkiego, co z resztą do dziś ma :baffled:
niedawno zasnał wiec nie bede mu paszczy teraz otwierać hihi jutro sprawdzę.

a tymczasem, skoro nasze ciężarne koleżanki, opowiadaja o swoich "zdrowych" przekąskach, pochwalę się, ze własnie jem lody o smaku tiramisu z zielonej budki ... polecam :rofl2::happy:

Ewelina, różnie z trójkami może być, u nas akurat trójki wyszły najłatwiej i najmniej boleśnie :tak:
Ale przy większości ząbków pojawiała się gorączka (nawet do 40 stopni :szok:) trwała 1-2 dni i po wyrznięciu ząbka ustępowała, czasem pojawiała się jednodniowa biegunka. No i lubiły przyplątywać się infekcje.
Piątek Oliwka jeszcze nie ma.

witam nowe Mamy:tak: super że jest nas więcej:-)
Byłam teraz 4 dni w pracy i nie było tak źle, tylko częsciej musiałam wstawać i chodzić, bo siedzieć tyle godzin, to nie za bardzo:zawstydzona/y:
Jeśli chodzi o zęby to ja tak jak Agnes już przestałam liczyć i zaglądać, zresztą nawet nie da sobie zajrzeć, nigdy nie było z tym problemów :-) jeżeli była gorączka to raczej niewielka i trochę marudził.
Dziś znów odwilż, z wczorajszego śniegu niewiele zostało, więc uwaga na mega zarazki, my dziś tylko na zakupy i siedzimy w domu. Ignaś ogląda "miminki" czyt. muminki:-D

Ewelina, różnie z trójkami może być, u nas akurat trójki wyszły najłatwiej i najmniej boleśnie :tak:
Ale przy większości ząbków pojawiała się gorączka (nawet do 40 stopni :szok:) trwała 1-2 dni i po wyrznięciu ząbka ustępowała, czasem pojawiała się jednodniowa biegunka. No i lubiły przyplątywać się infekcje.
Piątek Oliwka jeszcze nie ma.

u nas jest to samo, wysoka gorączka, a dzis biegunka... :baffled:

agnes, lody mam w lodówce :-D

reklama
Witam dziewczynki :-)

Ale wczoraj była jazda coooooo :-D ???? Śniegu napadało,suuuuper,popołudniu poszalałyśmy na saneczkach,dobrą godzinkę :tak::-):tak:...a dziś zakwasy na maxa :szok: nie mogę wstać z kanapy !!! A rano wstajemy,młoda biegnie zobaczyć na balkon,bo tam saneczki czekają,a tu na dworzu powódz :-(:tak::-(,też siedzi i jęczy kiedy napada,a tu lipa,sie nie zapowiada :no::no::no:...alr cóż,taka ta nasza pogoda........

Agnes,tez mam lodzika w lodówce,tyle że smietankowy-krówka z algidy :-):tak::-).

Życzę miłego dzionka ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry