kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Madziara,to mnie pocieszyłaś
,mam troszkę nadzieję,że to moje drugie też przejdzie wszystko bez bolenie ;-).....
,mam troszkę nadzieję,że to moje drugie też przejdzie wszystko bez bolenie ;-).....Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
,mam troszkę nadzieję,że to moje drugie też przejdzie wszystko bez bolenie ;-).....
mamusi kręgosłupek na stojąco i bujająco musiał znosić te 13 kg aż Igus z misiem nie usnęłi
spał 2h więc pewnie do 22 będzie baraszkował ... 
myślałam ze chociaz z 3 m-ce bede miała spokoju, bo jak na razie gorączka miesiąc w miesiac - gdy tylko coś sie przeżyna...
,

) trwała 1-2 dni i po wyrznięciu ząbka ustępowała, czasem pojawiała się jednodniowa biegunka. No i lubiły przyplątywać się infekcje.
super że jest nas więcej:-)

, a dziś od rana siedzi na sankach w duzym pokoju i jęczy
, a za oknem czarno
, masakra
Ewelina, różnie z trójkami może być, u nas akurat trójki wyszły najłatwiej i najmniej boleśnie
Ale przy większości ząbków pojawiała się gorączka (nawet do 40 stopni) trwała 1-2 dni i po wyrznięciu ząbka ustępowała, czasem pojawiała się jednodniowa biegunka. No i lubiły przyplątywać się infekcje.
Piątek Oliwka jeszcze nie ma.

???? Śniegu napadało,suuuuper,popołudniu poszalałyśmy na saneczkach,dobrą godzinkę
:-)
...a dziś zakwasy na maxa
nie mogę wstać z kanapy !!! A rano wstajemy,młoda biegnie zobaczyć na balkon,bo tam saneczki czekają,a tu na dworzu powódz :-

...alr cóż,taka ta nasza pogoda........
:-).