• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No ja nie mówię, że piątki tez bo te później ale wszystkie pozostałe już sa :)

Pogoda fatalna - akurat musiałam iść dzisiaj z małym na kontrolę. Pocieszające, że już jest zdrowy - tylko jak będzie tak jak dzisiaj to oczywiście i tak na dwór nie możemy wychodzić.

Ale mi narobiłyście ochoty na lody!!!

Kasiad byliście na koncercie?

też bym poszła na saneczki z Igusiem, no ale jeszcze kilka dni izolacji go czeka...
Iguś był na osłuchaniu i jest ok ... schodzi kaszelek i powolutku apetyt wraca ...

ja dzis z pracy z bólem głowy wróciłam, bo nową koleżankę szkolę a ona zadaje duuużo pytań :rofl2: prócz tego muszę wykonywać normalne obowiązki więc roboty co nie miara ... ale wkrótce przejmie część ode mnie i będzie samodzielnie się borykać z robotą ... jeszcze trochę i mi będzie lżej ...

mój syn dziś zmusił nas do wymiany pościeli bo opił się mleka przed snem i niechcący pawia puścił :baffled::happy: i jak gdyby nigdy nic opuścił miejsce zbrodni, zorientowałam się jak go wziełam na ręce i poczułam mokrą piżamkę ...

aaa, wczoraj mnie zaskoczył, bo zrobiłam mu kaszkę na śniadanie, spałaszował całą więc zaproponowałam,że mu jajeczko ugotuję na drugie śniadanie, na co on po chwili: nie przesadzaj ! :rofl2::happy::tak::-D:-) oczywiście zjadł jajeczko :rofl2:

a dzisiaj powtarzał "mocium panie" :-pte dzieciaki ciekawe wyrazy zapamiętują

witam,
Nika ząbkowanie przechodziła dość łatwo - przy pierwszym ząbku miała gorączkę i potem chyba przy jakiejś trójce.. mleczaki ma już wszystkie
ta dzisiejsza pogoda naprawdę okropna - z takiej pięknej zimy zrobiła się "piękna" chlapa :-(

Witam dziewczynki

Ale mamy znowu pogodę :szok:,nic się nie chcę :no:. Młoda siedzi przy oknie z nosem w szybie i patrzy drugi dzień za śniegiem :-D....

Agnes,dobrze że już Ignaś prawie zdrowy.

Ola_o,jak tam samopoczucie,bo ty chyba jesteś już przed terminem???....napisz coś....gdzie rodzisz??? Ja jestem dopiero na półmetku ale tak bym bardzo już chciała...zazdroszczę Ci kobietko...pozdrawiam laseczki :-);-):-)

witajcie,
byłam dzisiaj po zakupy - w tempie żółwim zeszło mi 1,5h - ale na dworze jest całkiem przyjemnie, mimo że pochmurno

kaaasiulka, rzeczywiście, do terminu mam jakieś 9-10 dni :tak: czuję się już dość ciężko i chciałabym jak najszybciej urodzić, dzidzia już duża jest, wierci się okrutnie, czasem nie mogę oddechu złapać, tak mnie okopuje po żebrach (a miejsca ma sporo, bo ja wysoka jestem 181cm;-))... może do końca tego tygodnia się uda, chociaż wiadomo że "życzyć to sobie mogę" ;-) mam zamiar rodzić w dwójce, tak jak poprzednio

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry