Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ciekawe, prawda ? tak wiec nie wiem czy to tak dobrze miec takie smaki ...
i dzidzia od razu dorobi się rozstępów

:-)
moze cos poradzicie;-)
Co do spotkania z Rybcią, to trochę się spóźniłaś, bo Rybcia już dość dawno mieszka w Anglii. No ale przyjedzie do Polski w odwiedziny, więc myślę, że jakieś szanse na spotkanie są ;-)

Oliwka dużo się wózkiem i lalkami bawi, więc już materiał się porozpruwał (zwłaszcza, że sama do niego wsiadała
), ale pewnie latem go wyrzucę i przyniosę z piwnicy ten większy. No chyba, że nadal będzie miała Oli kłopoty z jego prowadzeniem, to jeszcze z rok poczeka, a na ten biedronkowy uszyję nowy pokrowiec.

choć wiem, że jest niezdrowa.

...
:-
...obawiam się,że teraz będzie tak samo....Moja Wika ma także wózek,już drugi,ponieważ ten pierwszy,tak jak Oliwki,rozpadł się bo Ona do niego wsiadała i kazała sie wozić...teraz ten drugi w domu w sumie stoi,leżą w nim lalki,ale jak tylko robi się ładnie to pakuje w niego lalkę,przykrywa kocykiem i zabieramy go na spacer czy na zakupy i młoda jedzie nim twardo cały czas bez problemu....