• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja - jak zwykle inaczej niż wszyscy - w obu ciążach czułam się prawie tak samo.
Soppana, super! Daj znać we wtorek. Jestem chętna na spacerek!

reklama
No to napisalm ze chce sie przylaczyc i zniknelam ale do rodzicow chlopaka pojechalismy na weekend. No i tam odrazu jak przyslismy znaczy sie po chwile maly wpad w tak starszny ryk, ze juz sie o niego balam. Plakal przez ponad 1,5h . Czy to mozliwe, ze to moglo byc przez swieczki zapachowe bo akurat jakas sie palila?
A ja jestem z Fordonu dokladnie tatrzanskie;-)

Witam dziewczynki :-)

Ja już po spacerku,rano pięknie świeciło,młoda troszkę pobiegała na placu a teraz sie chmurkuje :wściekła/y:....biorę sie za obiad,co mi innego zostało :-)....
Kolia,współczuje tego płaczu ale parę razy już się spotkałam i u mojej jak była mniejsza i u innych znajomych dzieci takie napada płaczu związane właśnie ze zmianą otoczenia,czy za dużo ludzi może naraz a może i właśnie te świeczki......miesiąc temu byłam u chrześniaka na chrzcinach i wszystko było dobrze do puki nie weszliśmy do domu i jak zobaczył cały pokój gości to podobnie pewnie jak Twój wpadł w taka histerię dwu-godzinną że aż się zanosił i go normalnie rozrywało,straszne to było,wszyscy stracili humor,po czym młody padł i zasnął dosłownie na 15 minut i po przebudzeniu było już oki :tak:.......
Życze przyjemności :-)

Kiedyś sie pochwaliłam ze mamy bez problemow ząbkowanie a tu sie okazało ze jednak nie:( wczoraj gorączka 39,rano poszłam do lekarza po zwolnienie dla M a lekarka oczywiscie ze gardło i juz chciala antybiotyk,ale poprosiłam zeby nie dawać,potem Ignasiowi lekko spuchły policzki,poszedł jeszcze raz,do innej i okazało sie to od zębów!! Wiec jutro siedzimy w domku i mam nadzieje ze przejdzie:)

Ja wczoraj za lekko się ubrałam i trochę przemarzłam i dzisiaj mnie gardło boli :( Dziewczynki wróciły z ferii trochę zasmarkane więc pewnie zaraz znowu jakieś choróbsko będzie.

Witam laseczki :-)

Dzisiaj niby fajnie,ciepło ale za to pochmurno...kurczę bo u nas to tak zawsze albo ciepło i pada albo mróz i słoneczko....:wściekła/y:....My juz po zakupkach i małym spacerku....mam dzisiaj małego nerwika bo idę wieczorkiem na kolejne Usg i mam nadzieje że to moje dzieciatko w końcu pokaże co ma miedzy nogami,już nie mogę sie doczekac !!!!
Madziara,ja podobnie jak Ty sie wczoraj lżej ubrałam a wcale nie było tak ciepło,też zmarzłam ale zapodałam sobie ciepłą herbatkę z cytrynką i pod kocykiem troszkę rozgrzałam i mam nadzieję ze mnie nic nie wezmie ....Lecz gardziołko i dziweczynek katar,bedzie dobrze ;-)...Soppana,no własnie, jak tam ząbki Ignasia ???

Pozdrowionka laseczki :-)

reklama
hey

my dziś już po wasilewskim... na 70-80% bedzie córeczka ;)))))
ale jaja! dałabym sobie ściąć głowę że chłopak! :-D:-D:-D:rofl2:
soppana - zapłaciliśmy 120 zł, dostaliśmy płytkę i pełno zdjęć!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry