• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kolia,spokojnie,zdarza sie ze malenstwo ulewa wodą mimo ze jej nie piło......nie piszesz ale domyslam sie ze karmisz małego przed kąpaniem...moge ci poradzic karmienie małego godzinke przed kapielą i zobaczysz czy bedzie ulewał....a moze to kwestia mleka albo cos mu dolega....ale narazie spokojnie,nie ma co sie martwic na zapas....miłego wieczorku :-)

reklama
No wlasnie chodzi o to ze zazwyczaj kompie go 2h po jedzeniu a przynajmniej 1,5h po zadko sie zdaza ze po godzinie a praktycznie wczesniej nigdy Miki jak by mniej bardzo ulewal ii to mnie z tym kompaniem na uwrazilwilo a poza tym za tym pierwsszym razem jak ulal woda to nie bylo wczasie kompieli nawety nie wiem jak jest tak wspolny czynnik do tych obydwu sytuajci no mam nadzieje ze to nic specialnego

Moze faktycznie kwestia mleka,spróbuj dać mu inne ??? Kurczę,straszne takie ulewanie u maluszków.....moja na szczescie nie ulewała ale za to mój chrzesniak po prostu szok,nie zależnie od pory dnia czy nocy czasami jak walnął :szok: ....a ze wodą to sie poprostu oddziela od mleka wiec sie nie przejmuj....spokojnie,obserwuj,jak pisałam zmien moze mleko albo podejdz do pediatry,moze cos pomoze....;-)

A ja sie dzisiaj czuje koszmarnie,mam mdłosci,słabo mi :szok::szok::szok: dopiero co sie podniosłam z wyrka bo normalnie myslałam ze nie wyrobie,wypiłam szklaneczke coli ;-)zawsze pomaga :-)......mam nadzieje ze to moje dziecko odwdzieczy sie mamusi po porodzie i nadrobi te wszystkie moje cierpienia :tak:;-):tak:.........ach kochane nasze szkraby.......

kolia, mam nadzieję, że to nic poważnego u Mikołajka;-), a juz na pewno że to nie alergia:no:, masz rację niech go obejrzy lekarz, będziesz spokojniejsza:tak:

a mój maluch własnie się usypia z tatusiem:tak:, ciekawe który pierwszy zasnie:confused2:, pewnie jak zwykle tatus:-p

miłego wieczorka:-)

Witam słoneczka :-)

Ja juz sie chyba do niczego nie nadaję :no:...rano wstałam,zjadłam z niuńką śniadanko,ogarnęłam troszkę,naprawdę troszkę chałupkę i wrzuciłam pranie i dochodzi południe a ja padam na pysk :szok:;-)....poleżałam godzinkę i muszę się ruszyć bo na zakupki i cosik na obiadello zrobić :tak:...i znowu przyjdę i padnę ;-)....a z brzuchem to mi dzisiaj tak cięzko,o losie...a zgaga to mi zaraz normalnie przełyk wypali,nawet tabletki nie pomagają :-(....echhh.....

Ewelina,te nasze chłopy to norma,przy córce mój zawsze,nawet do dziś,zasypia pierwszy a Wika przychodzi i mówi :mamuś, tata tak chrapie że nie mogę zasnąć :-D....

Miłego popołudnia :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry