kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Dzisiaj mam powera :-) chyba tylko dlatego ze dobrze mi sie spało,raz tylko wstawałam na siuski,jak ja to zrobiłam
...zeby tak zawsze...
Spadam zara na rynek,jakies zakupki,nie mam totalnie ostatnio głowy do myslenia,jak to w ciazy...wczoraj moj gin sie mnie pyta o date urodzin,bo zawsze woła za nim kartę wyciągnie,a była to godzina 20-sta,wiec ja tak na niego spod byka spojrzałam i mówie czego on wymaga od kobiety cieżarnej i to jeszcze o tak póznej porze,bez jaj,smiechu troche było
;-)
.... musze jeszcze zahaczyc o podworko,moje dziecko nauczyło sie bujac samo na huśtawce i teraz nie ma opcji przejscia koło placu zeby nie wskoczyc i sie nie bujnąć ;-)
;-).....
...zeby tak zawsze...Spadam zara na rynek,jakies zakupki,nie mam totalnie ostatnio głowy do myslenia,jak to w ciazy...wczoraj moj gin sie mnie pyta o date urodzin,bo zawsze woła za nim kartę wyciągnie,a była to godzina 20-sta,wiec ja tak na niego spod byka spojrzałam i mówie czego on wymaga od kobiety cieżarnej i to jeszcze o tak póznej porze,bez jaj,smiechu troche było
;-)
.... musze jeszcze zahaczyc o podworko,moje dziecko nauczyło sie bujac samo na huśtawce i teraz nie ma opcji przejscia koło placu zeby nie wskoczyc i sie nie bujnąć ;-)
;-).....
Mam nadzieję, że się nie rozłożę. Oli od kilku dni też zasmarkana.
ale za to Miki ma wspanialy humor non stop gada do zabawek:-)
a Wiktoria juz mi tu jeczy od godziny ze idziemy,doczekac sie nie moze
;-)....a i miłego gosciowania