• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzisiaj mam powera :-) chyba tylko dlatego ze dobrze mi sie spało,raz tylko wstawałam na siuski,jak ja to zrobiłam :rofl2:...zeby tak zawsze...
Spadam zara na rynek,jakies zakupki,nie mam totalnie ostatnio głowy do myslenia,jak to w ciazy...wczoraj moj gin sie mnie pyta o date urodzin,bo zawsze woła za nim kartę wyciągnie,a była to godzina 20-sta,wiec ja tak na niego spod byka spojrzałam i mówie czego on wymaga od kobiety cieżarnej i to jeszcze o tak póznej porze,bez jaj,smiechu troche było :-D;-):-D.... musze jeszcze zahaczyc o podworko,moje dziecko nauczyło sie bujac samo na huśtawce i teraz nie ma opcji przejscia koło placu zeby nie wskoczyc i sie nie bujnąć ;-):tak:;-).....

reklama
no bylam z Mikim u pediatrty i kazala zageszczac mleko kleikiem ryzowym n o i zobaczymy mam nadzieje ze pomoze;-) a mnie ten tydzien rozlniwikl chodze do liceum przy gimnazjum a ze oni teraz pisza testy to ja praktycznie wolne mam dzisaj np tylko 3h wiez zyc nie umieac:-)

Hej! Ja mam jutro gości, a szykuje mi się katar :baffled: Mam nadzieję, że się nie rozłożę. Oli od kilku dni też zasmarkana.
A tak poza tym, to mam już w domu absolwenta szkoły średniej, Damian dziś właśnie miał zakończenie roku :tak:

Czuje si eokropnie gardlo mi pratycznie wysiadlo a najlepszde jst to podjechalam dzisaj do lekarza zeby sie zuzpelnienie rozlozyc i sie dowiedzialam ze nie ma pojecia co mi jest bo oprocz tego ze mam gardlo troche spuchnieta to nawet czerwone nie jest :crazy: ale za to Miki ma wspanialy humor non stop gada do zabawek:-)

Kasiad gratulacje dla Damiana. W przyszłym tygodniu wybieram się w twoje okolice to może uda nam się spotkać :)
Kolia może dopiero coś się z tego wykluje, a może uda się zdusić chorobę. trzymaj się.
U nas tez zasmarkanie trwa :) Dla Agatki musiałam nawet brać zwolnienie lekarskie bo niestety znowu choroba pokryła się z egzaminem ze skrzypiec i musimy go przełożyć. W ogóle mamy trochę z tym problemów bo pani od skrzypiec położyła już kreskę na Agatce no i musimy teraz walczyć o jej dalszą edukację w Szkole Muzycznej. Kosztuje nas to dużo nerwów.

Ja tak wpadłam z doskoku zeby sie tylko przywitac :-) i spadam robic odiadek i mamy dzisiaj małą wyprawe do Myslecinka a szczegolnie do Zoooooo :-)...ciekawe ile dam rade wytrzymac,nogi znowu mi spuchna jak parówy :szok: a Wiktoria juz mi tu jeczy od godziny ze idziemy,doczekac sie nie moze :tak:;-):tak:...a wieczorkiem mamusia idzie na spotkanie z psiapsiółkami juz widze to jak bede padnieta,za dlugo i tak pewnie nie usiedzę ale zawsze to jakas rozrywka szczegolnie w moi stanie :tak::-)....

Kasiu,gratulacje dla Damiana :-) ...w sumie to sie dawno nie widziałysmy a ja czasmi nie mam juz siły :-( do poludnia zakupy,potem obiad a popoludniu albo Wika na rower albo na Balaton bo tatus tam łowi rybki no i na plac ale juz tylko u nas pod klatke,echhh...A Ty sie kobietko trzymaj,nie daj sie chorobie i niech Cie zaden katar nie rozłozy :no:;-)....a i miłego gosciowania :tak::-);-)....

Madziara,Wam róznież zycze szybkiego powrotu do zdrowia......

Kolia,i jak tam mały z ulewaniem,juz lepiej?? A zdrowiej malutka ;-):tak: tez sie nie daj zadnej chorobie...dobrze ze Miki ma chociaz humorek i gada do zabawek :-D:tak::-D.......

Miłego........

Mam takie pytanmko czy znacie moze jakies przepisy d;a tekiego 5 miesieczniaka bo chcal bym zaczac gotowac amlemu sama bo te slioczki troche drogie wiec jakbyscie mialy jakis przepsiki to chetnie skorzystam:-)

no nieźle same choroby ... zdrówka wszystkim !

Igi mam nadzieje bedzie juz zdrowy teraz ale przy kontroli lekarka powiedziala, ze bala sie ze pojdzie w zapalenie płuc ... narazie ok a do wyjazdu coraz blizej ... dziś nawet spakowalam co nie co do walizki ...
jeszcze tylko czekam na podpis mojego planowanego urlopu ... bardzo potrzebuje odpoczynku i zmiany pracy :eek:

Ciężarówki, ja to sobie wyobrażam jak macie wesoło ... obowiązki, duży brzusio i biegające brzdące :tak:dacie radę, w końcu nie pierwsze i nie ostatnie :rofl2:

ciekawe co ja będę pisać jak będę w tej sytuacji :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry