• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam nową forumowiczkę :-)

Madziara, mam nadzieję, że udało się "naprawić" tę sprawę

u nas właściwie dni podobne jeden do drugiego - tylko niestety Nika nadal zbuntowana, siostrzyczkę omija z daleka, ciężko z nią wytrzymać - o wszystko potrafi płakać...
dobrze, że chociaż pogoda nam dopisuje ;-)
miłego dnia

reklama
madziara - trzymam kciuki! daj znać jak Ci poszlo!

ola_o - moja siora bedzie miala to samo z córą... rodzi juz za miesiac- półtora, a mała innych dzieci juz teraz nie znosi... nie wiem jak dadzą rade,...
ja sie łudze ze miki bedzie za mały by być aż takim zazdrośnikiem... :sorry:

witam dziewczynki!Ja juz kawal roboty odwaliłam dzis,posprzatałam ,wstawiłam pranie ,teraz bede szykowała obiadzik i młodą musze ululac bo poranna drzemka sie zbliza i marudzi.Zaraz jeszcze pranie musze wywiesic,młody jeszcze mi do ucha marudzi bo do piaskownicy chce isc...ech ciezki zywot młodych mamus :))
Dziewczynki chciałabym dodac suwaczek a niewiem jak??moze któras mi pomoze??

Ostatnia edycja:
karcia witaj:-)

spróbuj wejść na stronę przez np. mój suwaczek, po zarejestrowaniu się na stronie możesz utworzyć swoje własne kombinacje dla swoich skarbów, instrukcja jest czytelna, powodzenia;-)

a potem wstawiasz suwaczki w swój podspis w Ustawieniach, jakby co pytaj :tak:

hej
coś ostatnio mało tu bywam, ale teraz pracuję po 8 godz, więc praktycznie codziennie:eek: a że komputer razem z TV stoi na piętrze, to mi się chodzić nie chce po schodach:zawstydzona/y: ale już od 11 maja idę na L4, więc mam nadzieję będe miała trochę luzu:-)
dziś miałam usg i pani doktor stwierdziła że " wygląda bardziej na dziewczynkę niż chłopczyka":-) daje 75-80 % na dziewczynkę, więc jak się sprawdzi to też będziemy mieli parkę:-D najgorsze jest to,że M nastawił się nie wiem czemu na chłopaka i nawet Ignasiowi nagadał że będzie miał braciszka:baffled:
pogoda ładna, więc jadę po młodego do żłobka i potem do parku

O losie,laseczki,ja znowu z doskoku...nadal siedze na kartonach,jeszcze jutro mam nadzieje i szafa bedzie skonczona i postawiona a reszte mebelkow M musi potem poskrecac wiec mam nadzieje ze do konca tyg bedzie wszystko dopiete na ostatni guzik...łudze sie :-D;-).....

Renifer,ale zdolne to Twoje dziecko,juz widze ta nerwy ale mimo to usmiechalam sie czytajac jaki to On zdolniacha :tak::szok:;-)

Ola,wlasnie ostatnio o Tobie myslalam....fajnie ze sie odezwalas :-),szkoda ze tylko takie smutne wiesci niesiesz,ze Weroinka nadal bez zmain :-(........

Agnes,moja rada to nie staraj sie za mocno :tak:;-):tak:...wychodzi szybciej...u mnie przy jednym jak i przy drugim poszlo szybko...smieja sie zawsze ze mnie ze mam nie sikac pod wiatr :-)...trzymam kciukasy ze Ciebie!!!

Madziara,daj znac koniecznie co zalatwilas.Moze za duzo masz kobietko na glowie ;-)......

Pozdrawiam

Jak to mówią "głupi ma szczęście". Udało się wszystko załatwić od ręki, że tak powiem. Na wejście prawie wpadłam na panią sekretarkę a wychodząc od niej weszłam na druga panią, do której musiałam dostarczyć zwolnienie (nawet nie wiedziałam, ze to ona). Teraz musimy poczekać na wyznaczenie nowego terminu egzaminu no i Agatka musi mocno ćwiczyć. Teraz to już wszystko zależy od niej.

ja chyba jestem prawdziwa blondynka :( ,jak zrobic suwaczek to wiem,ale niewiem jak wkleic je na strone,przejzałam ustawienia ale niema tam czegos takiego jak podpis:(albo niewidze:(blondynka ze mnie:((((((((((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry