RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
witam sie słonecznie!
niniejszym ogłaszam, ze mamy w końcu balkon do uzytkowania! tata własnie skończył balustrade i nie bede musiała juz rano mikiego dygac na dwór po schodach... otworze tylko drzwi i niech sie dzieje co chce!

agnes - wiem ze pracodawca musi... ja jednak nie chciałam wychowawczego... zorientowałam sie w sytuacji w firmie, popracowałam 5 m-cy i "przypadkiem" mi sie znów zaszło w ciaze... znów mam wszystko płatne :-)
i niczym sie nie martwie... przy dwójce małych bobasków i tak tam nie wróce 
kolia - ja równiez myśle ze małemu nic nie jest... jesli dziecko po pierwszym szoku po upadku zachowuje sie normalnie, to nic sie nie dzieje...
nie pierwszy upadek i nie ostatni... nam sie nawet teraz takie sytuacje zdarzają!
kurde, karcia - a gdzie to osiedle? pierwszy raz o nim słysze
niniejszym ogłaszam, ze mamy w końcu balkon do uzytkowania! tata własnie skończył balustrade i nie bede musiała juz rano mikiego dygac na dwór po schodach... otworze tylko drzwi i niech sie dzieje co chce!

agnes - wiem ze pracodawca musi... ja jednak nie chciałam wychowawczego... zorientowałam sie w sytuacji w firmie, popracowałam 5 m-cy i "przypadkiem" mi sie znów zaszło w ciaze... znów mam wszystko płatne :-)
i niczym sie nie martwie... przy dwójce małych bobasków i tak tam nie wróce kolia - ja równiez myśle ze małemu nic nie jest... jesli dziecko po pierwszym szoku po upadku zachowuje sie normalnie, to nic sie nie dzieje...
nie pierwszy upadek i nie ostatni... nam sie nawet teraz takie sytuacje zdarzają! kurde, karcia - a gdzie to osiedle? pierwszy raz o nim słysze

:-(....zara podaje malej obiadek i spadam pochodzic troszke po sklepach,zeby sie odstresowac
. Jak jej tylko ktoś niechcąco lub chcąco zrobi, to odrazu wali ręką lub łopatką po głowie
Ale mi się głupio zrobiło, jak przedwczoraj zaczęła okładać pięściami niespełna półtoraroczną dziewczynkę po głowie
aż malutka się tak potwornie rozpłakała, że mama z nią poszła do domu :-(