• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam nową bydgoszczankę
co do spotkania - to może przed południem? Nika będzie w przedszkolu (mam nadzieję, że to się uda) a ja może będę mogła dojechać mimo sprzątania "po-przeprowadzkowego"

reklama
Jestem już w domu. Wyjazd udał się wspaniale - pogoda dopisała, mieliśmy różne atrakcje jak np. pływanie łódką po jeziorze, ognisko itp. Dzieciaki zadowlone - ja zresztą też :) Warunki w domkach takie sobie ale jedzenie... mniam, mniam - przytyłam chyba z dwa kilo taka była wyżerka. :D :D

Co do spotkania to ja tez bym była za godzina przedpołudniowa bo o 13:30 muszę Monikę odebrać z przedszkola - ona jest teraz w zerówce pięciogodzinnej, więc ma zajęcia od do .

Witam Was dziewczyny, dołączam się dopiero teraz ale lepiej późno niż wcale:-) jestem w 36 tygodniu z terminem wrześniowym:-) i z lekka zaczyna mi się włączać panikarz :-)

myha do szpitala potrzebne są: pieluszki, chusteczki do pupy, krem, ubranko na podróż do domu; dla siebie: 2 koszule, szlafrok, klapki, wodę mineralną, kosmetyki i dokumenty...

No to witam kolejną ciężarną Myha witaj :-):-):-)

Renifer,deprecha powiadasz,ale sie nie daj....hmmmm,znam to........faktycznie ta pogoda moze dobic,nie zazdroszcze Wam ze w te upały musicie sie kulac :no: tez to przezyłam z Wika cztery lata temu...współczucia....a teraz w sumie te upały tez mi daly czadu pod czas pologu...:szok::szok::szok:
....jutro mykam nad morze.....

pozdrawiam :-)

ale mnie tu dawno niebyło :szok::szok::szok::szok:
aż wstyd:))
Koniec wakacji i lata wielkimi krokami sie zbliza,wiec z maluchami kozystam z pogody puki mogę,i dlatego zupełnie zapomniałam o Tym forum :-(:zawstydzona/y:

dziewczyny mam takie pytanko,poniewaz córcia moja ma podejzenie refluksu żołądkowego,czy niewiecie moze gdzie mozna sie szybko dostac do gastroeterologa???

Karcia ja chodzę do gastroenterologa z Ewką w szpitali Jurasza do dr Mierzwy - bardzo fajna lekarka - niestety terminy około miesiąca. Jednak polecam bo jest tam oddział i w razie jakiś badań wszystko na miejscu.

będe musiała tam zadzwonic,i małą zarejestrowac.
Przeszukiwałam net i wsumie w bydgoszczy to chyba innego dzieciecego gastroenterologa to niema :-(
Madziara,zerkłam na Twoje suwaczki i tak patrze ale ty masz niezłą gromadkę :-):-):-),wesoło w domku co nie??:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry