Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wanda_23 pisze:Melanie pisze:krem jest na recepteGonia pisze:Dziewczyny, Staś ma pojutrze szczepienie, powiedzcie czy miałyście może krem znieczulajacy Emla i czy on cosik w ogole daje, bo słyszalam rózne opinie ???
ale od 3 miesiąca
znieczula
i moja córa nie płakała na drugim szczepieniu po zastosowaniu kremu
ale wieczoram płakała jak jej nóżka zrobiła sie gorąca od szczepionki![]()
![]()
czyli w koncu polecasz to smarowanie kremem czy nie ??? bo w sumie to chyba nie od tego kremu sie zrobila goraca nozka co ???
natalya pisze:ja mysle ze mozesze, wydaje mi sie ze najlepiej chodzic z dzieckiem jak jeszcze lezy spokojnie i nie chce biegac
u mnie kolejna tragiczna noc!!! ratunku juz nie wiem co robic, klade malego spac w lozeczku a on tak za godzine sie budzi z ogromnym rykiem, wezme go na rece bo inaczej nie moge uspokoic i jak juz mi sie wydaje ze sie uspokoil(placze z zamknietymi oaczami) i chche go odlozyc to od nowa, juz najpredzej zasnie puzniej w naszym lozku ale tez budzi sie srednio co 2 godziny..mam juz tego dosyc jestem wykonczona![]()
Melanie pisze:asioczek no to teraz jestes spokojniejsza
super !!! Cieszę się z Tobą![]()
no to płyniesz w róże kobieto![]()
![]()
![]()