Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mkkafe pisze:aska gratulacje po raz kolejny corci. co do wagi - mnie Wasyl pocieszyl ze duze dzieci latwiej sie rodzi bo szybciej sie cisna do przodu, sa silne i taakie tam. I chyba trafil - rodzilam w niecale 3 godziny. I w 2 godziny osiagnelam pelne rozwarcie. Po 17 mialam 2 cm, po 19 - 10 cm.Tylko z parciem bylo gorzejNo ale ja juz sie przekonalam ze w parciu jestem kiepska. Wiec sie nie sugeruj
wanda_23 pisze:asioczek - a gdzie zamierzasz rodzic ???
ja na weekend nie moge dac malego do babci bo babcia mieszka z nami...a druga 1000km od naswanda_23 pisze:natalya - no fakt - trzeba poczekac... z doswiadczenia po Wiktorku pamietam ze wyspalam sie najlepiej, jak go na weekend do rodzicow dawalam ;D;D
![]()
asioczek pisze:wanda_23 pisze:asioczek - a gdzie zamierzasz rodzic ???
W 2 (szpital miejski) tam mam gina więc wybór prosty![]()
natalya pisze:ja na weekend nie moge dac malego do babci bo babcia mieszka z nami...a druga 1000km od naswanda_23 pisze:natalya - no fakt - trzeba poczekac... z doswiadczenia po Wiktorku pamietam ze wyspalam sie najlepiej, jak go na weekend do rodzicow dawalam ;D;D
![]()
...