Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, w zasadzie zaczęło sie we wtorek. Mąż jechał ok 21.00 po termofor na nasze stare mieszkanie (20km), i przywiózł mi od teściow poduszkę elektryczną. Co jakis czas leżałam i grzałam sobie to miejsce gdzie boli, ale ulga byla tylko chwilowa:-(. Juz nawet chodzenie sprawialo mi ból, a i spanie nie nalzezy do najprzyjemniejszych jak sie z boku na bok przwerócic nie moge, nie mowiac juz o wstawaniu na siku
Jestem wsciekła bo to takie uciążliwe i ten ból cholerny jakby mi ktoś wielką szpilą w kościach mieszał. Qrka i nic nie pomaga.
już od rana jęczy ze dam jej syropek i będzie dobrze...a Mati tez zasmarkany w sumie to mu tak bardzo nie leci ale jak kichnie to osmarany ze hej
...znowu będę musiała chyba odwiedzić lekarza 
...
się nacierpisz kobietko
...jak pomyśle to mnie aż szczyka...
bo ja zmarźlak. Czytam, że u ciebie zmiany....ciało pedagogiczne....hmmmm.....no biznesik rozkręcasz.....
.