• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Melanie - tak ja w szkole - i bardzo sobie chwalę ten stan, mimo wszystkich wad, duuuuużo wolnego czasu ;)) aktualnie mam ferie.
Wronka - gratulacje! A na rwę rzeczywiście nie ma wielu sposobów, rozgrzewanie i ćwiczenia, też to przechodziłam w 2 ciąży.
JJ - też miło Cię poczytać :)

reklama
Witajcie...

Dziewczyny pracujące w szkole, moża doradzą czy wysyłas dziecko wczesniej do I klasy?

My dzis pacerkowo-domowo....Pogoda przepiekna jak na życzenia dla mnie nowy śnieg spadł ;-) Szkoda że weekend imprezowy i nie będzie czasu na spacerki z aparatem za miastem.

Zdrówka wszystkim życze, pogoda niby lepsza a caly czas chorowanie, ech....

Melanie szkoda, że Cię wczoraj nie było - szczerze to tak myslałam ze nie przyjdziesz ;-)

Pieczemy z córcią babeczki takie murzynkowo-czekoladowe, naszlo nas na wieczór i nie wiem ile to się piecze, dlatego do neciku dosiadłam, bo ze mnie kucharka marna.

Renifer,

tydzień bez pralki to faktycznie katastrofa ... u mnie już kilka dni zaniedbań i jest sterta do odrabiania, a gdzie tu jeszcze jedno bobo :szok:

ta dzisiejsza pogoda jest fatalna, to chyba ten spadek ciśnienia. jestem strasznie osłabiona :baffled:

Karcia,

dużo szczęścia na nowej drodze życia, którą niewąpliwie rozpoczęłaś jako wolna kobieta.

renifer współczuje braku wody,wiem co to jest bo ja u mnie na piętrze tez niemam,ani w łazience ani w toalecie brrrrrrrrrr.I musze na dole u rodziców teraz bywac.

Fotoiza podziel sie babeczkami hihihi

Agnesbest puki co jest cholernie ciężko myslałam,że bede zadowolona z rozwodu a tu bęc...samopoczucie do d...ech...

agnes chyba troszke czasu potrzebuje na przemyslenia....mam nadzieje ze minie mi ta chandra :(

Izka zobacz ile masz zamówien na babeczki hihihi

Ja przed chwilą pożarłam 3 miski płatków kuleczek z mlekiem:)))

reklama
Chetni nich łapia.... przesyłam Wam babeczki... tylko szybko bo za chwile nie bedzie taka jestem łakoma, aż wstyd!

Mleka nie trawie, więc i kuleczki mi nie wchodzą.

Kurczaki.... Martyna nie może zasnąć bo kaszle i kaszle..... i kaszle.... podałam jej sinecod i czekam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry