AgnesBest
Fanka BB :)
Renifer,
trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. oby wszystko było ok.
JJ,
ja też byłam zadowolona z tej pani dr
ale ciesze sie, ze tez inna teraz przejeła Igusia, może dzieki tym lekkim zabiegom unikniemy jakichs bardziej niewygodnych rozwiazan... Igi lubi wirówkę a i te prądy mu nie przeszkadzają, więc niech chodzi 
co zrobić z niecierpliwym mężem ?
nie mogę mu przetłumaczyć, że nie ma robić wyrzutów Igusiowi jak sie zapomni i zesika w gacie ... no i ciągle fuka na niego, bo teraz diabeł w niego wstąpił jak siostra w domu jest. wiadomo chce uwage na siebie zwrocic, a tatus zamiast mu wiecej uwagi poswiecic to wiecej reprymendy udziela
:-( wkurza mnie ten mój chłop
trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. oby wszystko było ok.
JJ,
ja też byłam zadowolona z tej pani dr
ale ciesze sie, ze tez inna teraz przejeła Igusia, może dzieki tym lekkim zabiegom unikniemy jakichs bardziej niewygodnych rozwiazan... Igi lubi wirówkę a i te prądy mu nie przeszkadzają, więc niech chodzi 
co zrobić z niecierpliwym mężem ?
nie mogę mu przetłumaczyć, że nie ma robić wyrzutów Igusiowi jak sie zapomni i zesika w gacie ... no i ciągle fuka na niego, bo teraz diabeł w niego wstąpił jak siostra w domu jest. wiadomo chce uwage na siebie zwrocic, a tatus zamiast mu wiecej uwagi poswiecic to wiecej reprymendy udziela
:-( wkurza mnie ten mój chłop
po 5 ma juz dość i kwęka, że nie chce iść ćwiczyć.

. Zmniejszyłam do dwóch. Mamy to brać 10 dni - masakra.....skonsultuję z moją doktor bo może bedzie można skrócić to świństwo. Skoro on już działał po 1 dawce to może można było to osiągnąć innym lekiem.....nie sterydem.....ech ile ja mam pytań i wątpliwości.....