Kasiad
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Zdrówka dla wszystkich chorujących!
Buty dla Oliwki też muszę kupić, ma jedne adidasy i jedne balerinki, ale muszę też mieć coś na niepogodę, jakieś półbuciki, bo te nasze adidasy, to są z takiego materiału, że przemokną jak będzie padało.
Narazie są czerwone kropki, ale jak zrobią się bąble i zacznie ją to swędzieć, to już widzę tę drogę przez mękę, jak jej tłumaczymy ciągle, żeby nie skubała i drapała
Chyba się zaopatrzę w kaftan bezpieczeństwa i dziecku ręce zwiążę, bo nie chcę, żeby jej zostały blizny na twarzy, a Oli z rodzaju skubaczek, jak spierzchły jej usta, to ciągle skubała spierzchniętą skórę do krwi.
Buty dla Oliwki też muszę kupić, ma jedne adidasy i jedne balerinki, ale muszę też mieć coś na niepogodę, jakieś półbuciki, bo te nasze adidasy, to są z takiego materiału, że przemokną jak będzie padało.
Dzięki, ale wysyp się dopiero zaczyna, Oli dziś rano obudziła się nakropkowana na twarzy jak biedronkaKasiad,
szybkiego odkropkowywania dla Oliwki !
Narazie są czerwone kropki, ale jak zrobią się bąble i zacznie ją to swędzieć, to już widzę tę drogę przez mękę, jak jej tłumaczymy ciągle, żeby nie skubała i drapała
Chyba się zaopatrzę w kaftan bezpieczeństwa i dziecku ręce zwiążę, bo nie chcę, żeby jej zostały blizny na twarzy, a Oli z rodzaju skubaczek, jak spierzchły jej usta, to ciągle skubała spierzchniętą skórę do krwi.Ja też należę do klubu wielkiej stopy hehe. Też mam 41, a w porywach 40, zależy od fasonu buta. A na dodatek mam bardzo szeroką stopę, więc szukanie obuwia to dla mnie koszmar. Nawet jak trafię na takie, które mi się podobają, to uciskają mnie zazwyczaj i szukać muszę dalej :-(Kaasiulka,
nie jesteś sama wielka stopa ! ja też 41, a czasami tylko 40 hihi Najgorsze jest to, że takich wielkich stóp jest dużo, więc jak są jakieś nowe kolekcje w sklepach to te rozmiary szybko schodzą i zostają tylko 37 wrrr