reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

No coś czułam, że nam się Agnes rozdwoi w Walentynki... Pamiętna data na dzidziusia :)
Zdrowiejcie!!! Ja w domu z teściem siedzę, gofry jemy.. A miała być dieta ścisła od dziś :-D

reklama
Witam z domowego zacisza, bo córcia chora i z testow nici!

Agnes...... rozdwojona juz?????? Gratulować????

Rybcia ja chętna na spotkanko jak masz ochote mnie widziec :tak:

Witam nowa Bydgoszczankę, ja czesto na Baczyńskiego bywam bo tam mieszka teściowa :-)

Zdrówka dla Wszystkich!

raczej sie nie śmieje, szkoda ze nie mamy do niej kom.
by smska się napisało!

agnes - no juz... daj znak! :tak:
pewnie dzidzia juz przy Tobie :rofl2:

cześć ! :-D

meldujemy się ! Patrycja urodziła się w Walentynki o 9:55 w szpitalu MSWiA ;-)
Poród zdecydowanie krótszy, ale już nigdy więcej :rofl2: Byliśmy tam ok 6 rano, wody odeszly po 8. Po strzale z dopalaczem, na finale chciałam zabić wszystkich na porodówce a potem krzyknęłam,żeby mnie zabili :tak::-D

mąż właśnie wszedł do pokoju i kazał mi napisać o jego wspierającej postawie :tak: daliśmy radę. no i jesteśmy od kilku godzin w domciu. gdyby nie szwy i uroczy ból obkurczającej się macicy to nie byłoby źle :tak:

to tyle na dziś, idziemy szykować kąpiel :-) a potem do łóżeczka wskoczę

dzięki za kciuki !

reklama
Agnes, gratulacje! Ale masz fajnie. Boleć zaraz przestanie.

Ja też jestem chętna na spotkanie!

Do góry