reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
agnes lub inne chętne - jutro o 11:45 w multikino zbiórka
jak sie piszecie to dajcie rano do 10ej znac

Igi na lekach, narazie bez antybiotyku, ale bactrim dostał, bo osłuchowo nie jest czysto, a młoda od wczorajszego wieczora ma katarek, więc my tym razem odpadamy z tego kina niestety... dzisiaj mi skubana cały dzień nie spała, nie liczę tych 5minutowych odlotów ;) dopiero jakies 30 min temu padła przy cycu
ja sie narazie trzymam, łykam witaminki profilaktycznie.
faktycznie, niby słoneczko, ale jak zajdzie to masakra, i wicher jakiś paskudny.
dzisiaj postarałam się i umyłam 2 okna, jeszcze tylko 3 zostały ;)))

3majcie sie cieplutko, miłego seansu ;)

Cześć dziewczyny mam na imię Agnieszka i jestem z okolic Inowrocławia. Zajrzałam do was ponieważ na forum regionalnym najbliżej mojej miejscowości jest Bydgoszcz.

witam immienniczkę ;)

napisz coś o sobie na dobry początek ;)

ciekawe jak spotkanie w kinie ... moja smarkatka właśnie się budzi, to dobrze, bo lewy cyc wymaga opróżnienia hehe

Witaj Agnieszko!

Ja za chwilę idę z Agatką do lekarza bo po tygodniu kurowania jakoś nic jej się nie polepszyło, ale może to dlatego ze cała reszta tez zakatarzona. Nie ma co wiosna u nas chorobowo się zaczęła.

Witam kolejną Agnieszkę:)

Agnes...hehehe, tak to juz jest, czasami już z utesknieniem sie czeka aż mały ssak sie obudzi i ulge przyniesie...heheheh

Madziara....oj to faktycznie Wam sie wiosna zaczęla, zdrówka zyczę:), jeszcze trochę i juz będzie lepiej:)

Wronka,

a jak samopoczucie ciężarówki na finiszu ? ;) Może zajączek Borysa przyniesie ? ;)

ulga przyniesiona, dziecię dalej zasnęło mimo iż uroczy sąsiad wierci chyba pod studnię głębinową w swoim mieszkaniu wrr...

reklama
Wronka,

a jak samopoczucie ciężarówki na finiszu ? ;) Może zajączek Borysa przyniesie ? ;)

ulga przyniesiona, dziecię dalej zasnęło mimo iż uroczy sąsiad wierci chyba pod studnię głębinową w swoim mieszkaniu wrr...

Oj Agnes strasznie mi ciążko, Borys uciska na krocze, chodzę jak pingwin, wygladam jak wieloryb, który połknął slonia, a czuje sie...hhmmm jak.....parowóz...to tak w skrócie;). Szczerze, to nie mialabym nic przeciwko temu, aby synus postanowił wyjśc jednak jeszcze przed zajaczkiem. Tym bardziej,że znowu sie klocuszek zapowiada. No ale.....pozyjemy, zobaczymy.

Do góry