reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

reklama
Wiolu jedzie sie okolo 15, 20 minut, ale wez pod uwage, ze bedziemy rodzic w styczniu i moze byc snieg, wiec podejrzewam, ze w zlych warunkach nawet do 30 minut musisz liczyc. A co do szpitala to jak najbardziej sie na niego decyduj. Bedzie nas wiecej, moze zaczniemy jakas prowizje pobierac od naganiania klientow. ;-)

Ja mam koszule z rozowa pantera, jest juz taka sprana, ze szok, ale to moje ulubiona, tylko, ze przez ten brzuch to teraz mi z niej polowa tylka wychodzi jak sie schyle, no i chyba ja poswiece. :tak:

Karlam - trzeba mieć swoją koszulę. Ja miałam starą i nie byla zadluga bo była dużo przed kolano. Po cc ją wyrzucilam choć wogóle się nie zbrudzila bo do cc potem byłam naga.

aha :-) no to spoko :-) wezme jakas tak koszulke od meza :-) a z tym dojazdem to mysmy juz teraz jechali minimum 30 minut!!!! a to wszystko przez korki na korfantego, potem na skrzyzowaniu kolo mlyna (ktorego ni ma) no i cale wolnosci az do ronda!!!! masakra, jak juz jestes za rondem to luz :-) ale wiadomo nigdy do szpitala nie jedzie sie tak jak to pokazuja w filmie pol godziny przez porodem... :-)

reklama
karlam- nie martw sie zdazysz. w nocy np nie ma korków. a moze bedziesz w szpitalu tak jak ja po terminie

Do góry