reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

Według mnie też najlepszy jest ordynator a najgorszy na którego zresztą trafiłam rodząc to wredna swinia który ma dyżur tylko w czwartek wieczorem Bukowski się nazywa, poza nim wszyscy są kochani i jak juz pisałam połoznym i pielęgniarkom medal się należy.

reklama
Witajcie Dziewczyny!!
Z tym Bukowskim masz rację - miałam wątpliwą "przyjemność" poznania tego faceta, nie jest wg mnie ani miły, ani kompetentny. Na podstawie JEDNEGO badania, normalnego, ginekologicznego, wiecie, jak to zwykle na wizytach, stwierdził u mnie PCO, czego żadne inne badania nigdy nie potwierdziły. Facet moim zdaniem zbija kasę na prywatnych wizytach, ale to tylko moje zdanie.Zas co do Dra Pabiana - ten facet to zna sie na rzeczy, chodziłam do niego parę lat i niejednokrotnie naprawdę mi pomógł.
Avacanda - ja ma termin na 23 marca, ale mogę tam wylądować wcześniej, ponieważ mam mieć CC i Pabian powiedział, ze mam dwa tyg. przed terminem się zgłosić. A na kiedy Ty masz?? może rzeczywiście się spotkamy?? Fajnie by było już z jakąś znajomą "duszą" leżeć...
Pozdrawiam ciepło - L.:-)

Witaj Liptonka:-) Fajnie by było leżeć na sali ze znajomą osobą przynajmniej (wirtualnie)ja mam troche szybciej od Ciebie na 28 lutego albo 3 marca:sick: ten czas zapierdziela jak głupi...:confused2: Ja sie boje:hmm: hehe Ale tak na poważnie to z dnia na dzien bardziej sobie uświadamiam ze juz niedługo bede lezec samiutenka nie znajac nikogo i cierpiac buuu.... słyszałam ze jest mozliwy porod w wodzie i na prosbe mozna otrzymac znieczulenie zoo u nas w szpitalu w Piasnikach.A napewno wiąze sie to z kosztami...nie wiecie jakimi?Pozdrawiam wszystkich :happy:

jesli chodzi o szpital nr 2 to nie zzo jest bezplatne, jest wanna ale w niej raczej sie nie rodzi no chyba ze juz pacjetka nie da rady z niej wyjsc, ona sluzy tylko do masazu ktory ma zmniejszyc bol, no mnie akurat taka kapiel nie pomogla :-( choc babelki fajne byly :-)

Dziekuje Ci Karlam1 ze tak szybko odpowiedziałas na moje pytanie:-) .Moge powiedziec ze jestem troszke spokojniejsza,tylko co bedzie jesli bede błagac a nie otrzymam tego znieczulenia:dry: weszłam na Twoja stronke i miałam nadzieje ze szczegołowo opiszesz swoj porod w szpitalu nr 2.Jestem ciekawska z tego wzgledu ze coraz blizej do mojego pobytu w tym szpitalu i chciałabym wiedziec wszystko od a do z:-D sama wiesz pierwsze dziecko i ten strach.W kazdym badz razie jeszcze raz dziekuje:tak: Pozdrawiam.

Avakanda - nic się nie martw, ja też szłam do szpitała w którym niekogo nie znałam, a wychodziłam z mnóstwem nowych znajomych, trafiłam na same fajne dziewczyny, do dziś jak się spotykamy przypadkiem na Świętochłowicach to rozmawiamy ze sobą, a poród kazdy jest inny i nie ma się co denerwować (fajnie powiedzieć jak już jestem po ;-) ) będziesz niedługo tulić swoją kruszynkę i to jest najważniejsze.
pozdrawiam cieplutko

Dziekuje Renik za miłe słowa:-) Podniosłas mnie troszke na duchu.Mysle pozytywnie i mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze:tak: A co do bólu to usprawiedliwiam sobie tym ze baba urodziła sie poto aby cierpiec:-D byc moze zostanie mi to wynagrodzone;-) Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam!!

witam :)
Mam pytanko - czy do porodu w Świętochłowicach trzeba miec skierowanie? Słyszałam coś ostatnio o tym... Zaznaczam że nie jestem pacjentką żadnego z tamtejszych lekarzy. Czy na obejrzenie porodówki można sie po prostu umówić?

reklama
Do góry