reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

:tak:RODZIŁAM W SZPITALU W CHORZOWIE NA STRZELCOW ODDZIAŁ NIEJEST PIĘKNY ALE OBSŁUGA JEST SUPER POŁOŻNE SĄ NAPRAWDE MIŁE I DUŻO POMAGAŁY MI PRZY PORODZIE LEKARZE TEŻ SĄ SUPER.NIE ICH WINA ŻE NIESTAC ICH NA REMONT ALE NADRABIAJA PERSONELEM

reklama
Tydzien temu rodzilam w tym wlasnie w szpitalu. Naprawde goraco polecam-wszyscy mili, uprzejmi, a przy tym fachowi:tak:

Donag89 a z Twojego doświadczenia - którą z położnych ze Świętochłowic możesz polecić ..??

Józefiana a Ty do jakiego lekarza chodziałaś....możesz dać jakies namiary...???

Donag89, tez miałam zajęcia na porodówce w Bytomiu ( maskara, a jak traktuja pacjentki, pożal się Boże :szok:), Chorzowie ( no cóż -lekarze cudowni - co niektórzy, i to wszystko, co mozna powiedzieć, resztę przemilczę...w każdym razie jak by ktoś chciał jakiegoś grzyba załapać czy coś to ok..) i w Zabrzu ( juz nie istnieje) a rodziłam dwa razy w Piaśnikach, zreszta za namową mojego gina z Chorzowa.... i serdecznie jescze raz polecam tan ostatni, bez porównania.

Witam Was!

Dawno sie nie odzywałam, ale mam nowy temat dla Was.
Naprawdę polecam wszystkim szkołę rodzenia w Świetochłowicach.
Zajęcia bardzo ciekawe i można sie dużo dowiedzieć praktycznych informacji.
Położna prowadząca bardzo miła i pomocna, przesłała nam wiele ciekawych materiałów na maila.
Zajęcia składają się z godzinki ćwiczeń a potem ok. godzinki teorii.
Wsród zajec jest wizyta w szpitalu, na porodówce.
Naprawdę polecam wszystkim.

Pozdrawiam wszystkie przyszłe wrześniowe mamy i nie tylko.

Kasia:-)

Witaj Kasiusia czy mogła byś napisać jakieś namiary na tą szkołę rodzenia w Świętochłowicach i ile obecnie kosztuje szkoła rodzenia. Pozdrawiam

Na życzenie podaję kontakt do szkoły rodzenia w Świętochłowicach
ul. Zubrzyckiego 36
Świętochłowice
Woj. Śląskie
Tel: (032) 245 65 02
Działa od 1984 r. Współpracuje z poradniami D i K, oddziałem położniczym i noworodkowym. Szkołą kieruje: Irena Nowak (położna). Można chodzić od dowolnego momentu ciąży. Wyposażenie m.in.: kasety wideo, worek sako, piłki, lalki. Maksymalnie 20 par lub 20 kobiet. W programie m.in. zwiedzanie oddziału położniczego, muzykoterapia.
Kurs to 5 spotkań po ok.2 godz.Cena:150zł

Naprawdę WARTO - sama się przekonałam:-)
Dostaniecie też wiele próbek i prezentów takich jak np. czasopisma, ulotki, próbki kremów itp.

reklama
Witam:) jestem w 32 t.c. i ostatnio koleżanka bardzo mi poleca szpital w Świętochłowicach, a czytając wypowiedzi na forum wszystko się potwierdza:) Jestem z Zabrza gdzie przyjmuje dr Dłubak, który pracuje w tym szpitalu, znacie go? mam zamiar sie udac do niego na "konsultację":)) popytac o szpital i takie tam:) Czy ew można sie wczesniej udać do szpitala żeby się czegoś dowiedziec? Na stronie Fundacji Rodzić po Ludzku jest informacja: Opłaty:poród w wodzie: Bez opłatporód z osobą towarzyszącą (poród rodzinny): Bez opłatsala pojedyncza do porodu: Bez opłatznieczulenie zewnątrzoponowe: Bez opłat

Jeśli coś wiecie piszcie, każda informacja będzie cenna:)

Do góry