reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

w Świętochłowicach to jest tak: I piętro oddz. ginekologii to kładą tam kobiety ciężarne chyba do 20 tyg lub 25 tyg. ciąży, na oddział patologii i położnictwa, powyżej 20 lub 25 tyg. Niepamiętam dokładnie w jakim przedziale..., ja jak byłam w 30 tc to z braku miejsc na patologii z tego oddziału zdarzało im przenieść mnie na ginekologię - byłam tam pare dni. Ogólnie nie polecam tego oddziału.
no.gif

Miałam tam baaardzo nieprzyjemny incydent z babką z oddz. ginek. !!!!!! Tą babkę powinno sie zwolnić :wściekła/y:. Niestety nie wiem jak sie nazywa.

reklama
Karlam do jakiego lekarza chodzisz?? ja tam w szpitalu nie miałam zadnego lekarza, chodziłam do Stańkowskiej która pracuje w szpitalu na Goduli. Mimo tego byłam super traktowana, a dr Pabian bardzo super, tak jakbym była jego pacjentką :D W przyszłości jak zajde w drugą ciąże to bede chodzić do niego. To lekarz z prawdziwym powołaniem... :D

Czarnulka ja lezelam na 1 pietrze 1 dobe, mialam zabieg i jestem bardzo zadowolona z babek ktore tam pracuja. Moze nie trafilam na ta co Ty. Nie kojarze zadnej w okularach, wiec pewnie nie mialam z nia stycznosc. :eek: Przez jednego babola, caly szpital traci dobra opinie, bo jak ktoras bedzie miala pecha trafic na taka ... :wściekła/y: to juz napewno nie poleci tego szpitala. :-(
A teraz pytanko: dziewczyny u nas na styczniowkach pisalay, ze w ich szpitalach, osoba towarzyszaca przy porodzie musi miec fartuch (to rozumie) i jasne spodnie??? Po co to? I czy w Swietochlowicach tez tak jest? Baska, Czarnulka?? Wiecie cos o tym?

Czarnulka co do dr Pabiana, to w zupelnosci popieram Twoj wybor. Jakby nie to, ze z zakladu pracy mialam bezplatna karte do przychodzni Lux-Med, to pewnie tez chodzilabym do niego. No ale trafilam na dr Dlubaka i tez jestem z niego bardzo zadowolona, wydaje mi sie, ze sa na rownym poziomie. :tak:

aph a czy dr Dłubak nie jest zastępcą ordynatora?? nie wiem czy dobrze kojarze, on taki średni wzrost i srednej długosci włosy siwe?? wygląda troszke jakby grał na fortepianie i włosy ma takie w nieładzie? czy to dr Dłubak?? nie wiem czy dobrze kojarzę... a jesli chodzi o ubranie osoby towarzyszącej to ja nic o takim czyms nie słyszałam..mozliwe ze do tej pory cos sie zmieniło, ale jak tam lezałam to przyszli ojcowie zakładali fartuchy takie przezroczyste niebieskei czy zielone i obowiazkowo obuwie ochronne....

dr Dlubak jest sredniego wzrostu, ciemne wlosy, raczej takie bojne (nie zauwazylam siwizny) i ma piekne duze niebieskie oczy z dluigimi rzesami :-) sama bym chciala takie miec :-) buhahaha :-D :-D :-D

Czarnulka ni eto nie ten. Kojarze o kogo Ci chodzi, bo On mi robil USG, ale nie mam pojecia jak ten lekarz sie nazywa. :-) Trafnie go okreslilas, ja bym jeszcze dodala, ze moglby byc dyrygentem :tak:

Karlam, a wiesz, ze nie zwrocilam uwagi na oczy naszego lekarza. Ale nadgonie to w poniedzialek ja do niego pojde. :tak: Ja zawsze jakos wieksza uwage zwracam na dlonie. :happy: A ze nasz lekarz jest przystojniakiem to zauwazylam, widzialbyscie go w szpitalnym stroju, takim zielonym, to jest dopiero widok. :tak: Mam nadzieje,ze tego nie czyta ani On ani jego zona. ;-)

reklama
Do góry