• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Catering dla dziecka

Sama korzystam z diety pudełkowej i mój dostawca jedzonka zaproponował, że może też robić 2 śniadania dla dzieci. Co wieczór dostarczane byłoby pudełko z jedzeniem an drugim dzień - jakieś musy, kanapki, kanapeczki z wodą, sokiem i owocem. Skorzystałybyście z takiego rozwiązania?

reklama
Sama korzystam z diety pudełkowej i mój dostawca jedzonka zaproponował, że może też robić 2 śniadania dla dzieci. Co wieczór dostarczane byłoby pudełko z jedzeniem an drugim dzień - jakieś musy, kanapki, kanapeczki z wodą, sokiem i owocem. Skorzystałybyście z takiego rozwiązania?
To chyba już można nazwać lenistwem. Jak własnemu dziecku nie chce się przygotować jedzenia. Sorry ale dla mnie odpada.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ja bym nie skorzystała, jeśli chodzi o catering na jakąś imprezę dla dzieci, to nie ma problemu, w końcu to mniej pracy dla mamy ;) ale to od święta, na co dzień wolę sama przygotować jedzenie, bo jak robię kanapki dla siebie do pracy to przecież mogę zrobić dwie więcej dla dziecka, to żaden problem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry